Az apa életét veszti a háborúban: 15 év múlva egy idegen kopogtat, és kéri, azonnal jöjjenek ki a házból

Amikor Justin Rozier mindössze kilenc hónapos volt, az apja, Jonathan Rozier életét vesztette az amerikai hadsereg szolgálatában. Jonathan felesége, Jessica 12 órával a halála előtt beszélt vele, áradozott a csodálatos fiukról.

Jonathan azonban soha nem láthatta a fiát. Meghalt a kiküldetésben anélkül, hogy egyszer is találkozott volna gyermekével. A tragédia után, Jessica megpróbált normális életet biztosítani a fiának: elhatározta, hogy elad néhány dolgot, ami a férjéé volt.

Egy dolgon különösen túl akart adni, Jonathan fekete 1999-es Toyotáján. Mivel senki sem tudta vezetni az autót, és Jessicának hitele volt a házon, amit ki kellett fizetnie, így eladta. Nem sokat gondolkodott erről; Végtére is egyedül nevelte a gyerekét.

Ahogy Justin elkezdett felnőni, egyre több kérdést tett fel a néhai apjáról, és egyre jobban kezdett hasonlítani rá.

Mire Justin 15 éves lett, szinte kiköpött mása volt az apjának:

Elkezdte összegyűjteni a képeket és egyéb dolgokat, melyek egykor az apjáé voltak. De volt egy dolog, amit Justin jobban akart, mint bármi mást: az apja öreg autóját.

Nem tudta megmagyarázni, de amikor már majdnem 16 éves lett, nagyon szeretett volna ugyanabban az ülésben ülni, ahol egykor az apja ült.

Jessica úgy döntött, megpróbálja felkutatni a férje régi Toyotáját, amelyet sok évvel korábban eladott. Tudta, hogy talán értelmetlen feladat, de meg akarta próbálni a fia kedvéért.

A közösségi médiához fordult segítségért. A szívmelengető története gyorsan elterjedt a világhálón, és hosszú idő után megtörtént az elképzelhetetlen.

Kapcsolatba került az autó aktuális tulajdonosával, akit először nem érdekelt az autó eladása. Végül úgy döntöttek, hogy üzletet kötnek, és Jessica megvásárolta az autót. Nem volt a legjobb állapotban, és Jessicának sok pénzt kellett volna ráköltenie.

Egy különösen kedves ember, Kyle Fox hallotta a történetet, és segíteni akart. Elég sok pénzt gyűjtött, hogy kifizesse az autót, majd felkereste az önkéntesek egy csoportját, hogy segítsen helyreállítani az autót.

Justin 16. születésnapján mindenki összejött, hogy meglepje őt az apja régi autójával.

Csak nézd meg a fiú reakcióját, amikor látja, hogy a kocsi megjelenik a kocsifelhajtón…

Milyen hihetetlen gesztus! Egyértelmű, hogy Jonathan mindig Justin és Jessica emlékezetében marad. Biztos vagyok benne, hogy büszke lenne arra, ha látná a 16 éves fiát és feleségét; büszke lenne, ha látná a régi autót az úton.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!