12 ártó személyiségtípus, akik észrevétlenül is pokollá tehetik az életed: kerüld el őket jó nagy ívben

Íme, 12 jel, hogy az életedben vannak káros emberek, akikkel nem tanácsos túl sok időt együtt töltened

# 12 A megérzésed üzen

Soha ne kételkedj a megérzéseidben és szíved hangjában. Az idő legnagyobb részében bejön. Ha mérgező ember van a környezetedben, legyen az egy ismerős vagy házastárs, egyszerűen tudni fogod. Túl nehéz állandóan benyelni a hülyeségeiket. Ha valaha is ilyen helyzetben találod magad, ne gondolkodj kétszer, csak lépj ki a kapcsolatból.

# 11 Gyakran elveszti a türelmét

Időről időre mindenki elveszítheti a hidegvérét, de egy valóban mérgező ember nagyjából állandóan dühös. Az ilyen típusok a szituációtól függetlenül mindenre haraggal reagálnak. A gyakori dühkitörések és az, hogy jellemzően téged hibáztat mindenért, egyértelműen jelzi, hogy egy igazi mérgező ember társaságában vagy.

# 10 A retrogresszív

Nem érdemes a múlthoz ragaszkodni, engedd el és haladj tovább. Vannak azonban, akik valóban élvezik, ha visszaránthatnak a múltba. Úgy tűnik, hogy stagnálnak. Ezek a barát típusok megakadályozhatnak a személyes fejlődésedben Mivel nem akarnak előrelépni, téged sem fognak engedni, hogy lelépj.

# 9 Az irányításmániás

Mindannyian ismerjük ezt a típust. Ők azok a fajta emberek, akik rendkívül makacsak és uralni akarják még a barátságukat is. Szeretik, ha a dolgok csak egy meghatározott módon történnek. A többiek kényelme nem számít számukra, és igyekeznek a lehető legtöbb dolgot ellenőrzésük alatt tartani.

# 8 Az áldozat

Állandóan az áldozat szerepét játssza, és semmi nem lehet rossz, amit ez a személy valaha is tesz. Soha nem a személy hibája. Valahogy mindig sikerül a maga javára fordítani a helyzetet és másokat hibáztatni. Úgy gondolják, hogy mindig őket bántják, és tisztességtelenül bánnak velük, függetlenül attól, hogy ez a helyzet vagy sem. Ha valaki, nem tus felelősséget vállalni magáért, az NEM barát, hanem olyan teher, amelytől meg kell szabadulni.

# 7 Az együttérzés hiánya

Az együttérzésre képtelenek, hacsak a probléma nem vonatkozik rájuk is. Teljesen figyelmetlenek más emberekkel, és nem törődnek mások veszteségével vagy problémájával. Azonban attól a pillanattól kezdve, hogy a probléma őket is érinti, azonnal megváltozik a viszonyulásuk.

# 6 Nárcisztikus típusok

Ne lépj barátságba velük. Az ilyen emberek túlságosan odáig vannak maguktól és örökké arról fognak, hogy milyen jó emberek is ők. A beszélgetést mindig olyan irányba terelik, hogy magukról tudjanak beszélni. Azok, akik ennyire el vannak telve magukkal, nem érdemelnek hallgatót.

# 5 Féltékeny és irigy

Az ilyen emberek társaságában nehéz megmaradni. Mindig próbálják leblamálni mások sikerét. Az ilyen emberek nem örülnek az elért eredményeidnek, azonban te soha nem engedd meg nekik, hogy befolyásoljanak. Ez a belső bizonytalanságukból ered, hogy eljutott oda, ahol te tettétek!

# 4 A dráma soha nem szűnik meg

Amerre mennek, dráma kíséri útjukat. Észre fogod venni azt a tendenciát, hogy ahol vannak, mindig van némi nyugtalanság és dráma. A mérgező embereket a drámák éltetik, és ők terjesztik el a pletykákat és hazugságokat, amelyek szükségtelen drámát eredményeznek.

# 3 A kritikus

Azok az emberek, akik folyamatosan bírálnak, és azt mondják neked, hogy nem vagy elég jó, nem érdemlik meg, hogy barátnak hívd őket. Soha nem fognak tanácsot vagy javaslatot tenni neked, csak ismételgetik azt, amit rosszul csinálsz. Ezek az emberek folyamatosan le fognak húzni, hogy táplálják az önértékelésüket.

# 2 Mindig neki van igaza, soha nem téved

Ezek az emberek mindent megtesznek annak bizonyítására, hogy mindig igazuk van, és soha nem tévednek. Nem számít, hogy mi volt a szituáció, és hogy, jelen voltak e vagy sem, a lényeg, hogy az övék legyen az utolsó szó.

# 1 Akik egyszerűen imádnak pletykálni

Ezek az emberek csak kis pletykáknak szeretik őket, és pletykákon élnek. Elindítják, terjesztik és hozzáadnak. Légy óvatos az ilyenekkel miről beszélsz, mivel soha nem tudhatod, hogy mit adnak tovább, amiről beszéltél nekik. Ennek egyetlen megoldása van, hogy nem ösztönözzük, ne vegyünk részt benne, ne hallgassuk meg. Azt mondják, hogy a tudatlanság boldogság, és ebben az esetben valószínűleg igaz.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Forrás: otletdivak.com)