Ez a négy csillagjegy csak nagyon nehezen tud igazán szeretni:

Előfordul, hogy egyes emberek annyira nem képesek elfogadni magukat, hogy emiatt a kapcsolataik is csorbulnak. Mivel az önmaguk szeretete is nehezükre esik, ezért másokat sem képesek jól szeretni. Nagy megfelelési vágy van bennük és hatalmas küzdelem árán igyekeznek ennek eleget tenni, miközben rendre kisiklanak az útról. 

Ez nem is csoda, hiszen soha nem lehetünk minden helyzetben mindenki számára tökéletesek. Bizonyos csillagjegyekre ez hatványozottan igaz. Lássuk, hogy kik ők!

Rák

Miközben másokat teljes mértékben képes elfogadni minden hibájukkal együtt és könnyen meg is bocsát nekik, addig magával szemben olyan elvárásokat támaszt, amelyeknek soha nem képes eleget tenni. Emiatt nagyon csalódott lesz és önostorozásba kezd. A lelki egyensúlytalansága miatt gondja akad azzal, hogy a benne lévő szeretet jól tudja átadni másoknak. Az önbizalom fejlesztésével ez a probléma könnyen megoldódhatna.

Szűz

A csillagjegyek maximalistája, aki önmagával szemben még kritikusabb. Hajlamos mindent annyira túlgondolni és kielemezni, hogy idő közben elveszik a részletekben. Az lényegtelen, apró dolgok is képesek aggasztani őt. Soha nem tud békére lelni önmagával és sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a hiányosságaira, mint az erősségeire. Nem tudja elengedni magát és ez a gyakori feszült állapot blokkolja abban, hogy önmagát igazán szeretni tudja.

Skorpió

Rengeteg kétely lakozik benne, annak ellenére, hogy egy külső szemlélő éppen az ellenkezőjét tapasztalja. Szenvedélyes, erős, határozott és titokzatos természet, látszatra. Semmi alapja nem lenne rá, hogy bizonytalan legyen önmagával szemben. A szeretteire sok időt szán, ápolja a kapcsolatait, mégsem tud önfeledten boldog lenni, mert belül harcol önmagával.

Bak

Képtelen elengedni magát vagy önfeledten ünnepeli a sikereit, mindazt, amit elért az életben. Mondhatni lelkiismeret-furdalása van azért, ha nem fegyelmezi meg magát és koncentrál a folyamatos fejlődésre. Nem tudja elfogadni és magáénak érezni az őszinte elismerést, azonban a negatív kritikát mélyen a lelkére veszi. Sosem képes teljesen elégedett lenni önmagával, így a benne lakozó szeretet kifejezése sem teljesen egyszerű számára.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: tudasfaja.com)