Ezek a csillagjegyek nem mindig bánnak túl kedvesen a nőkkel! Jobban teszed, ha óvatos vagy velük:

Ha elmúlik a rózsaszín köd, könnyen fény derülhet párunk olyan rejtett tulajdonságaira, amikre eddig nem is számítottunk. Próbáljuk jobban megismerni, mielőtt kimondanánk a boldogító igent, mert különben lehet, hogy később fogjuk megbánni.

Ezekkel a csillagjegyekkel, jobb, ha óvatos vagy!

Skorpió

Nagyon szenvedélyes a Skorpió férfi, és pillanatok alatt elvarázsol, azonban nem árt óvatosnak lenni vele. Ha egyszer bekerültél a hálójába, utána bármit megtehetsz, nehezen fogsz tudni megszabadulni tőle. Fizikailag sohasem bántalmazna, de ő az a típusú férfi, aki előszeretettel alkalmaz lelki terrort.

Elég egy pillantás, vagy egy szó, és máris úgy érzed, mintha a lelkedbe taposott volna. Ha kihúztad nála a gyufát, alattomosan addig fog terrorizálni, amíg teljesen el nem gyengít lelkileg. Bosszúálló, és a legmakacsabb zsaroló, akivel nem árt vigyázni. A legjobb, ha nem kerülsz közel hozzá.

Kos

Igen nehéz vele kiegyensúlyozott párkapcsolatban élni, hiszen nagyon beképzelt, és leginkább a maga sikerességével van elfoglalva. Egyáltalán nem tart tiszteletben másokat, simán az is megtörténhet, hogy, amikor épp befejezted a nagytakarítást, ő sáros cipővel fog végigmenni a lakáson.

Számára teljesen természetes, hogy utána megint feltakarítasz, hiszen úgy tartja, hogy körülötte forog a világ. A tiszteletadás egy teljesen ismeretlen fogalom egy Kosnak, mindenkivel úgy bánik, mintha a rabszolgája lenne.

Halak

Első látásra egy szelíd báránynak tűnik, de a dolgok teljesen átalakul attól a pillanattól kezdve, amikor hatalmába keríti a paranoia. Minél hosszabb ideje vagytok együtt, annál jobban kezd eluralkodni rajta az indokolatlan féltékenység.

Azt szeretné, ha minden lépésedről tudna, de még akkor sem lenne elégedett, és boldog. Állandóan az a rögeszméje, hogy ne elég jó számodra, és biztosan megcsalod. Ezzel az egész kapcsolatot elviselhetetlenné tudja tenni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja.com)