Akit ez a férfi befogad, az rövid időn belül meghal. Mégis a legnagyobb tisztelet övezi:

Vannak olyan emberek, akiknek akkora szívük van, hogy szinte hihetetlen. Mohamed Bzeek is egy ilyen ember.

Ez az ősz hajú, bozontos szakállú férfi egy nagyon különleges küldetést vállalt: gyógyíthatatlan árva gyermekeknek biztosít szerető otthont.

Szinte lehetetlen könnyek nélkül végighallgatni, amikor a férfi a videóban arról beszél, hogy ezeket a gyermekeket senki sem akarja.

Senkinek sem kellenek mert hull a hajuk, hamarosan meg fognak halni, senki sem akarja befogadni őket.

A kórházak is lemondtak róluk de ez a férfi úgy gondolja, hogy ennek ellenére ők is emberi lények, nekik is szükségük van egy meleg otthonra és arra, hogy valaki szeresse őket.

Mohamed olyan gyermekeket fogad be lakásába, akiket senki más. Ezek a gyermekek súlyos halálos betegségben szenvednek.

A kórházakban már semmit sem tudnak tenni értük, de Mohamed befogadja őket, együttérez velük, családtagként bánik velük és ezáltal erőt ad nekik.

Mohamed tényleg egy nagyszerű ember, aki együtt tud érezni ezekkel a gyermekekkel, hiszen ő maga is sok nehézségen ment keresztül.

62 éves korában nála is vastagbélrákot diagnosztizáltak, tudja milyen érzés, amikor az orvos közli vele, hogy nincs sok remény.

Feleségét is korán elveszítette, de ez az emberből mégsem halt ki a szeretet, és a sötét éjszakákban egy kis reményt ad ezeknek a megrémült, nincstelen gyermekeknek, akiket szüleik elhagytak.

Téged is meghatott a történet? Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!