A Kos kötözködik, a Bika türelmetlen, a Mérleg megbízhatatlan: a férfiak kiborító tulajdonságai csillagjegyük alapján

Kos

Kötözködik, harcol, otthon is. Figyelem küszöbe 4 perc, ha ennyi idő alatt elmondod, mit akarsz, talán megérti. Könnyen elunja magát, nagyon önző tud lenni. Önzésből hűtlen: nagy vadász, ha nem körülötte forog minden, már el is kezd vadászgatni. Nem kenyere a pénzköltés, szereti fogához verni a garast. Néha ijesztő dühkitörései lehetnek. Ha szerelmes, tud lojális lenni. A világon semmiből nem tanul, és azt hiszi golyóálló, lehet érte aggódni.

Bika

Minden bája, tüneményessége elmúlik, amint elkényelmesedik egy kapcsolatban. Akkor szereti kritizálni párját, és kiszolgáltatni magát. Nem érdeklik a nehézségek, csak az élet kellemes oldalával hajlandó foglalkozni. Pozitívuma, hogy anyagilag hajlamos ellátni partnerét. De vannak lusta Bikák, akik azt sem. Ha fiatalon érte érzelmi csalódás, akkor szinte gyűjti a nőket, csak az evés, ivás, ágybeli jelenetek érdeklik igazán. Iszonyatosan makacs és lassan mozdul.

Ikrek

A szavak, szavak. Úgy csűri-csavarja az igazságot, ahogy neki jól esik. Párját előbb elviszi balra, aztán jobbra szavaival, majd mindent elér nála, amit akar. A testi szerelmet hamar megunja egy kapcsolatban, nehéz fenntartani az érdeklődését. Egy flörtölőgép, és nem is érti, mi ezzel a probléma. Nagy gyerek, de jó apa is, egyenrangúként kezeli utódait. Türelmetlen, hamar elunja magát, és folyton vele kell foglalkozni. Ha nem kapja meg a figyelmet, agresszívvá is válhat. Minden tele van vele, eluralja a teret.

Rák

Gondoskodó és érzelmes. Aztán besértődik és hisztizik. Féltékeny. Ilyenkor nem tud szeretni, meg kell nyugtatni, könyörögni neki, hogy higgye el, csak ő van a világon a nőnek. Akkor megint aranyos lesz, és kezdődik elölről. Depresszióra hajlamos, imád enni, az anyukáját és a családját, épp ezért ragadós is. Mindent ural maga körül. Tud agresszív és passzív agresszív is lenni. Közben meg igazi megmérettetésekben konfliktuskerülő. Nem mindig árulja el a teljes igazságot szeretteinek.

Oroszlán

Vidám, népszerű, bájos. és folyamatosan kell az egóját legyezni. Ha ez nincs meg, jön a kóborlás, hűtlenség, sértettség, hidegség. Makacs, és minden tökéletes kell legyen körülötte. Neki mindig igaza van, ha valakinek bármi nem tetszik, mehet, ahova akar, ő nem fog változni. Tud pénzt keresni, de képtelen vele bánni. Mindent elkölt, ami a keze ügyébe kerül.

Szűz

Az általában egészségtudatos, jóképű Szűz férfi először alázatos, kedves, izgalmasan lendületes. Aztán, amikor elkezdődik a kapcsolat, minden megváltozik. Először csak ritkán kritizálja a másikat, de egyre többet panaszkodik és kifogásol. Képes teljesen lerombolni párja önértékelését állandó kritikájával. Képtelenség neki megfelelni. Ráadásul hipochonder, és a testének rabja.

Mérleg

Megbízhatatlan, opportunista, mindenkinek azt mondja, amit az akar hallani, nem áll ki senkiért és semmiért. Igaz, kellemes társaság, mert nem agresszív (vagy csak ritkán), de támasznak nem lehet nevezni. Szereti jól érezni magát, a művészeteket, kellemes programokat keresi. A munka csak púp a hátán. Mivel általában szép, nem árt figyelni, kivel flörtöl a hátad mögött. Már persze, ha rá tudtad venni, hogy kapcsolatba kerüljetek.

Skorpió

Kiszámíthatatlan, drámafüggő, makacs, bosszúálló és manipulatív. Még szerencse, hogy olyan jó az ágyban, mert különben tényleg mi értelme lenne vele lenni. Párjával összeolvad, nem lehet élete a Skorpión kívül. Társa a tulajdona, játéka, áldozata egyben. Amit ne csinálj Skorpióval: ne rendeld alá magad neki, ne csald meg, ne hazudj neki, ne higgy neki és ne akard megváltoztatni. Akkor talán túléled. Mindent megtesz, hogy a lelkedet is kiszívja belőled. Kevés jegy tud vele kijönni.

Nyilas

A Nyilas férfi egy tünemény. Lelkes, okos, szórakoztató, optimista, vidám, feldob már a jelenléte is. Kivéve, ha rossza a kedve, mert akkor bántóan, agresszívan kritikus, sőt durva, hajlamos a depresszióra, amit kevesen tudnak róla, de a partnere jól ismeri ezt az oldalát. Ő maga teljes szabadságot követel, de ezt nem feltétlenül adja meg. Nemigen lehet rá számítani a rosszban, mert nagyon önző. Kapcsolatban is érezteti, hogy senkire nincs szüksége. Csak szakítás után veszi észre, mennyit értél.

Bak

Egy kőszikla. Igazi támasz, jóban rosszban. de annyi az érzelme is, mint egy kősziklának. Illetve a gyerekeit szereti. Jobban, mint a feleségét. Beszélgetni ritkán lehet vele, mert folyton dolgozik. Viszont nem hagyja, hogy éhen halj, és minden praktikus dolgot magára vállal a kapcsolatban.  Az érzelmeket próbáld meg máshol pótolni. Ha elváltok, mindenből ki akar majd forgatni, mivel már nem vagy hasznos számára, vége az adakozásnak. Később nem is fog rád emlékezni, mert egy régi projectnek számítasz. Ja, és minden pénzt el is vesz, mert ebben utánozhatatlan.

Vízöntő

Az egész világot imádja, kíváncsian figyeli. Szeret túlozni, és a konfliktusokat elkerülni úgy, hogy egyszerűen elkezd másról beszélni. Nem nagyon fogja kimondani, hogy szeret, mivel nem szeret, illetve annyira, mint azt az érdekes kínai vázát ott a múzeumban, ahova együtt mentetek, tehát mint a világ egyik jelenségét. És a Vízöntő azt hiszi magáról, hogy érdekes, pedig sokszor csak idegesítően furcsa, és érthetetlen dolgai nem a nagyságról, hanem a kényszeres különbözni vágyásról tanúskodnak. Közben makacs is.

Halak

A Halak férfi jelleme nagyban függ ascendensétől, és attól, hogy a Kos vagy a Vízöntő jegyhez áll-e közel a születésnapja. A Kos-Halak inkább ragadozóhal, a Vízöntő közeli viszont távolabb sem lehetne a Földtől. A halak férfi meglehetősen irracionális is nehezen kezelhető, elúszik minden probléma elől. Az igazságot meglehetősen sajátosan értelmezi, legjobb, ha ellenőrizzük állításait. Kapcsolataiban tapadós, olyannyira, hogy előfordul, hogy régebbi kapcsolatait sem tudja kellőképpen lezárni, ha nem figyelünk, kész érzelmi háremet tart maga körül. Látszólag érzelmes, és kenyérre lehet kenni, de olyan lelki problémákat kreálhat a semmiből, hogy nő legyen a talpán, aki ezeket kezelni tudja. Nem ritka, hogy alkoholfüggő vagy valami mástól függ.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: blikkruzs.blikk.hu)