Ezekben a női nevekben kódolva van a siker:

ALEXANDRA

Görög eredetű név, jelentése “megvédeni, megjelenni”. Akik ezt a nevet viselik, nagyon erős nők, mindig tudják az életben, hogy mit is akarnak tulajdonképpen. És mindent megtesznek annak érdekében, hogy ezt meg is kapják. Szépek, intelligensek, megértőek, ahhoz, hogy ki tudjanak teljesedni, szükségük van a szociális kapcsolatokra.

ANNA

Héber eredetű név, jelentése “báj, szépség”. Viselője nagyon kedves, bájos, perfekcionista, fontos számára a szépség és a tökéletesség. Mindenben hamar meglátja a szépet, figyelme kiterjed a legapróbb részletekre is. Nagyon vonzó, éppen ezért közkedvelt a férfiak körében.

ANDREA

Görög eredetű név, jelentése “bátorság”. Igen erős intuíciós képességgel rendelkezik, egész életében bátran figyel a belső hangjára, éppen ezért nagyon sikeresnek tudhatja magát. Kissé befele forduló, és zárkózott, elsőre akár közömbösnek is tűnhet, de, ha elkezdesz vele beszélgetni, kellemesen fogsz csalódni benne.

KÁRMEN

Héber eredetű név, jelentése “kert”. Nagyon pragmatikus, érzékeny, de mindeközben egy igen racionális személyiség is. Képes arra, hogy legyőzze a legnehezebb akadályokat céljai elérése érdekében. Mindig öröm vele találkozni, életvidám, és érdeklődő, feldobja az egész napod.

KRISZTINA

Latin eredetű név, jelentése Jézus követője. Szenvedélyes, és kitartó, tökéletes partner, feleség, és háziasszony válhat belőle. Intelligens, mosolygós, határozott, mindig ösztönzően hat a környezetére.

ILONA

Görög eredetű név, jelentése “napsütés”. Felelősség-, és méltóságteljes személyiség. Konfliktuskerülő, fejlett kommunikációs készsége által próbálja inkább megoldani a problémákat. Családcentrikus, otthonülős típus, a szabadideje nagy részét a szerettei körében tölti, itt tud a legjobban feltöltődni.

JÚLIA

Latin eredetű a Julianus nemzetség- és férfinévből alakult női név, jelentése “ragyogó”. Egyszerre álmodozó és pragmatikus személyiség. Sokszor a fellegekben jár, az elképzelt álomvilágában érzi a legjobban magát, de, amikor “visszatér” a földre, hatékonyan tud boldogulni, könnyen feltalálja magát. Állandóan szerelmes, de leginkább magáért az érzésért, és nem egy konkrét személyéért rajong

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: twice)