Melyik állatod veszed észre először a 3 közül? Választ ad rá, mi igazán fontos számodra:

A választásaink rengeteg dolgot elárulnak rólunk, főleg akkor, ha nem tudatosak. A tudattalanunk ugyanis mélyen rejtezik bennünk és semmilyen felszínes torzítás vagy maszkírozás nincs rá hatással.

A fenti képen 3 állat található. A te feladatod az lesz, hogy kiválaszd közülük azt, amelyik elsőként megragadta a tekintetedet. Ahhoz az állathoz tartozó leírást olvasd el, amelyiket legelőször észrevetted rajta.

1# Tigris

Erős személyiség és őszinte lélek vagy, aki soha nem hagyja, hogy mások irányítsák. Meghallgatod a javaslatokat, de mindig a szíved szavát követet. Téged nem lehet keretek közé zárni, mert azt soha nem hagynád. Fontos számodra a folyamatos fejlődés szellemi és lelki szinten is. Mindig törekszel arra, hogy boldogabb és gazdagabb életed legyen.

Tisztában vagy a képességeiddel és nem félsz őket kiaknázni. Elvárod, hogy megadják neked a tiszteletet, hiszen te is ugyanígy bánsz másokkal. Ha valamit a fejedbe veszel, azért mindent meg is teszel. Soha nem adod fel az álmaidat.

2# Pillangó

Nagyon kedves, megbízható, optimista és érzékeny személy vagy. Mindig nyitott vagy az új dolgokra és úgy véled, hogy soha nem érhetünk el egy abszolút kiteljesedést. Mindig változol, megújulsz és igyekszel egyre újabb és újabb rétegeidet megismerni. Vágyod a minél magasabb bölcsesség elérését.

Igyekszel folyamatosan olyan emberekkel körülvenni magad, akik pozitív energiát sugároznák, akik serkentenek, és jó érzéssel töltik el a szívedet. Fejlett szépérzékkel rendelkezel, szenvedéllyel viseltetsz minden iránt, ami érdekel, és nagyon jól alkalmazkodsz a környezetedhez.

3# Zsiráf

Empatikus, pozitív szemléletű, kreatív és jó humorú ember vagy. Nagyon szeretsz a családoddal és barátaiddal időt tölteni. Képes vagy megtalálni az egyensúlyt munka és szórakozás között. Kitartóan dolgozol azért, hogy elérd a céljaidat. Fontos számodra, hogy béke és nyugalom vegyen körbe. Ha viszály robban ki a közeledben, azonnal a megoldásán munkálkodsz.

Soha nem hezitálsz segíteni, ha számodra fontos emberek támogatásra szorulnak. A családi és baráti kapcsolataid a legfontosabbak számodra az életben, ezért mindent megteszel értük.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)