Neked milyen alakú a szívvonalad: elárulja, mit tűrsz nehezen, és mivel lehet boldoggá tenni

Figyeld meg alaposan mennyire erős és milyen hosszú ez a vonal. Ha ezt megtetted, hasonlítsd össze a leginkább megfelelő képpel, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást!

A

Ha a szívvonalad a középső ujjadnál kezdődik, akkor egy igazi vezető egyéniség vagy, egy ambiciózus, független és intelligens ember, akinek nem jelent problémát meghozni a döntéseit.

Nehezen tűröd, ha bárki irányítani próbál, és ez igaz a szerelmi életedre is egyaránt. Ha úgy érzed, túl szoros a “póráz”, inkább választod a magányt, mint a kínzó együttlétet.

Nem félsz kockáztatni, mindig a szíved és az akaratod alapján cselekszel. Kevésbé vagy hideg másokkal, inkább az érzékenyebb típusba tartozol, aki nem fél kimutatni az érzéseit.

B

Ha a szívvonalad a középső ujjad és a mutató ujj között kezdődik, akkor te vagy a megtestesült kedvesség. Nehezen bízol meg másokban, sokszor évekre is szükség lehet, hogy elnyerje bárki a bizalmad. Szeretsz egy burkot alkotni magad körül, amit önmagad védelmére használsz.

Józan ésszel döntesz minden helyzetben, soha nem vagy elhamarkodott és meggondolatlan. Fontos számodra a jövő és a tervek, célok megvalósítása, ezért pedig ha kell keresztül mész mindenen.

Nagy a tűrőképességed és nem riadsz meg semmilyen munkától sem. Szeretnek az emberek, de sokan nem tudják kivárni a bizalmad kialakulását, ezért fordulnak el tőled.

C

Ha a szívvonalad a mutató ujjadnál kezdődik, ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezel, mint az A pontban leírtak. Egy született vezéregyéniség vagy, akinek a tanácsára és a biztatására szükség van az embereknek.

D

Ha a szívvonalad a mutatóujj és a hüvelyujj között kezdődik, akkor tele vagy türelemmel, gondoskodással és jó szándékkal. Pont azok a tulajdonságok az erősségeid, amelyek ma már kivesztek az emberekből.

Nehéz téged kihozni a sodrodból, a legrosszabb helyzetben is képes vagy nyugodt maradni. Szeretsz gondoskodni mások felől, ha tehetnéd, mindenki számára otthon, meleget és szeretetet adnál.

A jó szándékod és a szíved sokszor a veszted, mert a pozitív tulajdonságaid miatt sokan visszaélnek a szereteteddel. Ennek ellenére sem haragszol, vagy gyűlölsz, te olyan vagy, mint egy angyal, aki bárkinek meg tud bocsátani.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)