Válassz ki egy kristályt, ami felfedi, hogyan szabadulj meg a problémáidtól:

Vess egy pillantást a képre, amelyen 6 ásvány szerepel. Anélkül, hogy hosszasan elgondolkoznál, válassz közülük egyet. Nem kell, hogy a kedvenc színedet válaszd ki, bökj rá arra, amely most a leginkább megszólít.

Görgess lejjebb és tudd meg, hogy mit mesél el rólad adott pillanatban.

1# Opalit

Egy finom, mégis nagyon energikus ásvány. Ideális meditációhoz. Fejleszti a kommunikációs készséget, különösen lelki szinten.

El akarsz szabadulni a mindennapi történések zsivajától. Úgy érzed, hogy jó lenne elvonulni egy békés helyre, ahol önmagadra koncentrálhatsz. Nehéz időszakon mész keresztül vagy tudsz a hátad mögött.

2# Malachit

A zöld gyógyító hatása összpontosul benne. Az átalakulás köve, a változó helyzetekhez való lelki alkalmazkodást segíti.

Lehetséges, hogy nagy változásokat tapasztalsz meg a szerelmi életedben. Jó alkalom arra, hogy megfontold, milyen döntéseket hoztál az életed érintő fontos kérdésekben. Nehezedre esik negatív emberek közelében lenni és limitálnod is kell az időt, amit ilyenekkel töltesz. Ne hagyd felőrölni magad, tudj nemet mondani.

3# Napkő

A bőség köve, amely függetlenséget és az eredetiséget erősíti. A tehetség felszínre hozásában segít és vonzza a jólétet.

Optimistán tekintesz a jövődre. A te szemedben most minden sugárzóan fényes. Győződj meg róla, hogy elegendő időt töltesz a gyógyító napsugarak alatt. Ne hagyd elveszíteni ezt a hozzáállást. Sok előnyre tehetsz szert a szervezettséggel, tennivaló listák írásával és a rutinok tartásával.

4# Mahagóni obszidián

Az erő és az állóképesség növeléséhez nyújt támogatást. Segítségével kiállhatsz saját meggyőződéseid mellett riválisaiddal szemben.

A tudatalattid azt próbálja üzenni neked, hogy hagyj fel a régi, elavult berögződéseiddel és szokásaiddal és teremts új életet. Légy hálás mindenért, ami megadatott és emlékezz rá, hogy elég jó vagy. A tökéletesség helyett törekedj a kiválóságra.

5# Howlit

Segít ez elmének összpontosítani. Derűt és higgadtságot nyújt és elűzi a zavaró gondolatokat. Megszabadít a stressztől és szorongástól.

Légy nyitott a spirituális üzenetek befogadására. Itt az ideje elengedni egy gondolatot, ami már nem szolgál téged, sőt sokkal inkább gátol. Képes vagy a változtatásra, csupán választás kérdése. Ez egy olyan dolog, amit senki más nem tehet meg helyetted.

6# Dalmata jáspis

Segít harmonizálni az érzéseket és fenntartani a lélekjelenlétet a legnehezebb körülmények között is.

Azt szimbolizálja, hogy jó kedélyű vagy és szeretnéd a játékos oldaladat életben tartani. Keress új kalandokat, új barátokat és engedd el az idejétmúlt hiedelmeidet. Hagyd magad mögött a múlt fájdalmait és lépj tovább egy olyan élet irányába, amit megérdemelsz.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)