10 milliárdos, aki pazarlás, pénzszórás vagy kuporgatás helyett MINDEN VAGYONÁT eladományozta és jótékony célra fordította

A tehetős emberek gyakran élnek önző és pazarló életet, de szerencsére vannak, akik hihetetlen összegeket fordítanak jótékonykodásra. Bár a legtöbb esetben a milliárdosok vagyonának csak egy hányada kerül eladományozásra, akadnak olyanok, akik szó szerint mindenüket odaadták mások megsegítésére

Volt aki próbálta titokban tartani erőfeszítéseit, volt aki kiélvezte közben a hírnevet és volt akinek csak a halálával sikerült befejeznie, amit elkezdett, de a most bemutatott tíz milliárdos a TELJES vagyonát jótékony célra fordította.

Ebben a videóban a Tízes lista YouTube-csatorna készítői tíz olyan pénzember életébe és cselekedeteibe nyújtanak bepillantást, akik fényűző luxus, jachtok, szép autók, álomházak, egzotikus utazások és pazarlás helyett vagyonukkal más embereken segítettek.

Persze az itt szereplő milliárdosok élete sem fekete vagy fehér, van, aki igen sokat változott élete során és lett tiszteletre méltó emberré:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(A kiemelt kép illusztráció, forrása: MTI)