13 héten át edzett, de megérte: rá sem lehet ismerni Győzikére, új képein olyan kigyúrt a felsőteste, akár egy modellnek

Úgy tűnik, hogy az utóbbi hónapokban a teljes Gáspár család gyökeres átalakulásra szánta el magát. Bea asszony és Evelin Virág után Győzike is elkápráztatta a netezőket, mennyit változott a teste!

Persze ezt a változást nem adták ingyen: 13 hét edzésébe, rengeteg lemondásba és küzdelembe telt, míg az ébekes-showman-műsorvezető el tudta érni, hogy az itt látható formába kerüljön.

Most már tényleg olyan izmos a felsőteste, akár egy férfimodellnek, mi is tátott szájjal néztük legújabb képét, amin ő maga számol be az örömteli átalakulásról: Jó reggelt! A mai nap elértem a 93 kg-t. 13 hét rengeteg lemondás, kitartás, de a lényeg a motiváció – írta a kép mellé Gáspár Győző.

A Bea asszonnyal közös képen is jól látszik, hogy micsoda pozitív átalakuláson mentek keresztül mind a ketten, igazán remekül mutatnak együtt:

View this post on Instagram

" Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van."

A post shared by Gáspár Győző (@gaspargyozo) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!