17 eltökélt háztulajdonos, aki nem hajolt meg a nagy befektetők akarata előtt

Edith Macefield akkor sem volt hajlandó eladni a házát, amikor egymillió dollárt ajánlottak fel az ingatlanért cserébe. Később az ő története adta az alapot a ‘Fel!’ c. film sztorijához.

Mary Cook bájos, keskeny kis házától semmi pénzért nem volt hajlandó megszabadulni, annak ellenére, hogy az összes szomszédját elbontották. A vékonyka kis ház azóta is két felhőkarcoló közé préselve, de büszkén áll.

Vera Coking nem volt hajlandó elköltözni, amikor egy kaszinót építettek a háza köré. Később Donald Trump építkezett oda, ám ő is zárt kapukat döngetett.

Melbourne-ben is akadnak háztulajdonosok, akik hallani sem akarnak arról, hogy eladják a lakásukat.

Egy toronto-i dupla lakás egyik tulaja nem volt hajlandó elköltözni, ezért egyszerűen levágták a másik lakást, az övét pedig meghagyták.

 

Ennek a társasháznak a tulajdonosai nem voltak hajlandó eladni a házukat az autópályát építő cégnek. Végül a zaj miatt kénytelen voltak elköltözni, de a ház azóta az építőipari cégek elleni ellenállás jelképévé vált.

Ez a gótikus hatású, vézna kis ház két hatalmas lakóház közé ékelve hirdeti lakói makacsságát.

A portlandi Randal Acker nem adta be a derekát, így a Portlandi Egyetem egy egész tömböt húzott fel a háza köré.

Kanton városában, a ház köré kellett építeni az autópályát, mert három család nem volt hajlandó elköltözni.

Austin Spriggs nem volt hajlandó elköltözni washingtoni házából, még akkor sem, amikor 3 millió dollárt ajánlottak fel érte. Végül 4 millió dollárban meg tudtak egyezni az építtető céggel.

Habár már csak az ő háza maradt meg egyedül a környéken, a francia Salah Oudjani akkor sem hajlandó eladni a kávéházat, ahol 46 éven át dolgozott.

Ők tényleg a híd alatt élnek.

A modern épületet csak így tudták megépíteni New Yorkban, mivel nem tudtak a lakókkal megegyezni.

Egy magányos lakos tiltakozása a luxusvillák építése ellen Szucsou városában, Kínában.

A földműves családot három autópálya választja el a külvilágtól. A kormánynak több száz ingatlan tulajdonosával sikerült megegyezniük, velük nem.

Egy kínai család nem volt hajlandó őseik sírjait máshová költöztetni. A bizarr földoszlop az alap felett 10 méterrel ágaskodott hónapokon át, végül elfogadták a felajánlott kompenzációt.

Wu Ping asszonyság az egyedüli volt a 241 lakás tulajdonosai közül, aki nem akart megegyezni a kivitelező céggel. 3 éven át harcoltak, végül beadta a derekát egy igen szép összegért cserébe.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: buzzblog)