8 agyafúrt módszer, amit remekül hasznosíthatsz, ha nyaralni mész

Amikor nyaralni megyünk, és megérkezünk a szállásra, bizony könnyen előfordulhat, hogy nem minden úgy alakul, ahogy vártuk. Szerencsére, ezekkel a trükkökkel sokat tehetsz saját kényelmedért!

1 – Instant asztal

Ha nincs asztal a szobában, de le akarok ülni enni, akkor nyissátok ki a vasalódeszkát, aminek ráadásul még a magasságát is be tudjátok állítani.

2 – Hová tegyem a fogkefét?

Talán nem bízol a felületek tisztaságában és pohár sincs a fürdőszobában, de a fogkefédet valahová tenni kell. Fogj egy ruhacsipeszt és támaszd ki vele.

3 – Zavaró zaj

Hurrá, nyaralunk! Ilyenkor nem várhatjuk el, hogy a környezet hozzánk fog igazodni, így akár hajnalban is számíthatunk zajongásra. Azonban egy törülközővel könnyen tompíthatunk a zajokon, ha hamarabb el szeretnénk aludni.

4 – Sötétítő összehúzása

Ha nem zár elég jól a sötétítő és zavaróan besüt a nap, akkor vegyél elő egy csipeszes vállfát a ruhaszekrényből. Amúgy egy hajcsat vagy egy ruhacsipesz is tökéletes. (érdemes vinni néhány darab ruhacsipeszt nyaralásra)

5 – Friss levegő

A hőség elviselhetetlen, a légkondi is egész nap megy és a levegő teljesen száraz lett. Helyezz egy benedvesített törülközőt a légkondi elé, hogy párásíts.

6 – Lefolyó dugó

Sok szálláson nem találni lefolyó dugót, de erre is van megoldás. Keress egy érmét, ami nagyjából beleillik a lefolyóba. Ezt tedd bele egy műanyag fólia darabba és helyezd a lefolyóba. Tehetsz rá még érmét, ha úgy gondolod.

 7 – Vasalás helyett

Úgy kivenni a ruhát a bőröndből, hogy teljesen gyűrődésmentes maradt az út során, szinte lehetetlen. Használd ki a zuhany nyújtotta lehetőségeket és gőzöld ki a ruhádat.

8 – Hol töltsek mobilt?

Lehet, hogy nem olyan a dugalj, amire neked szükséged van, de szeretnél telefont tölteni? A legtöbb helyen már olyan TV van a szobában, amin található USB port. Dugd be oda a telefont, miközben áram alatt van a TV.

Oszd meg, hogy minél többen tudjanak róla! 

(Forrás: tudasfaja)