91 éves dédnagymama iránt lobbant szerelemre a 31 éves fiú: nagyon boldognak tűnnek a romantikus képeken

A 31 éves Kyle Jones mindig is érdeklődött az idősebb hölgyek iránt, és ő ebben semmi kivetnivalót nem talált. Azt mondja, minden ember agya másképp működik, őt az idősebb nők hozzák lázba.

18 éves korában jött rá arra, hogy az idősebb korosztály a gyöngéje, akkor egy 50 éves hölgy iránt lobbant szerelemre. Azóta már több idősebb nővel is randevúzott, ám állítása szerint nincs könnyű dolga, mert az érettebb nők nem akarnak találkozni vele, túl fiatalnak tartják.

A 91 éves Marjorie McCool azonban kedvesnek és vonzónak találta a fiatal férfit és rettenetesen imponált neki a nálánál kereken 60 évvel fiatalabb Kyle érdeklődése és udvarlása. Annak ellenére hogy ő maga már dédnagymama.

Noha mindketten “lezsernek” minősítették a kapcsolatukat, azért annak egyfajta komolyságot kölcsönöz az, hogy Kyle már az édesanyjának is bemutatta a 91 éves Marjorie-t. Itt látható a szerelmespár a fiú édesanyjával:

Ki tudja, végül mennyire fordul komolyra a dolog. Mindenesetre a pár remekül érzi magát egymás társaságában, sokat vannak együtt és sokat sétálnak:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!