A 44 éves Oroszlán Szonja nem hagyja, hogy agyonretusálják képeit: így néz ki új fotóin

Oroszlán Szonja a középiskola elvégzését követően a tengerentúlon tanult tovább, 1995-től a Boston, Berklee College of Music ének kurzusán vett részt. 1997–2001 között a Színház- és Filmművészeti Egyetemen folytatta tanulmányait operett-musical színész szakon Szirtes Tamás osztályában, ahol 2001-ben diplomázott. De közben 1998-ban New Yorkba utazott, hogy részt vegyen az American Academy Arts színész kurzusán.

Másoddiplomáját 2001–2002 között szerezte az ELTE Bölcsészkarán, kulturális menedzser képzésen. Állítása szerint mindig is humán beállítottságú, művészlélek volt, és az édesanyja felügyelte a menedzsmentjét, a szerződéseit.

Az idén 44 éves színésznő a mai napig rendkívül népszerű, és remekül tartja magát, évtizedeket letagadhatna a korából. Nincs szüksége arra, hogy számítógépes utómunkával tegyék szebbé a képeit, ezért csak minimális retusálást enged az elkészült fotókon.

Ez a kép nemrég készült róla, még most is rendkívül csinos:

Közösségi oldalát is gyakran frissíti új képekkel, melyeken szintén irigylésre méltóan fiatalos, és az is kiderül belőlük, mennyire szereti az állatokat:

(Képek: Oroszlán Szonja Instagram oldala)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!