A 60 éves ápolónő mindig másokon segített, magára nem maradt ideje: csapzott frizuráját újragondolják, így évtizedeket fiatalodik

A most bemutatásra kerülő hölgy, Janet már 60 éves. Nemcsak édesanya, hanem immár három unokával rendelkező nagymama is. Nővérként dolgozott egész életében.

Az utóbbi időben Janet rájött arra, hogy a munkája, a gyerekei és az unokái minden idejét fölemésztik, és nem is emlékszik arra, mikor foglalkozott önmagával és külsejével hosszabb ideig.

Mikor az egyik reggel hosszasan vizsgálgatta magát a tükörben, bizony nem volt elégedett a látvánnyal. Haja rendezetlen, csapzott volt, és egykor szép vonásai is kezdek megfakulni.

Elhatározta hát, hogy végre magára is szán egy kis időt és felkeres egy neves fodrászt és stílustanácsadót, hogy kicsit szedje rendbe a külsejét, legfőképpen a frizuráját. Az átalakításra egy barátnője is elkísérte, aki alig tért magához, mikor meglátta az új Janetet.

A hölgy haja rövidebb és divatosabb lett, és itt most tényleg elmondhatjuk, hogy az új, igényes külső évtizedekkel megfiatalította:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!