A 80-as évek énekesnője, Sabrina 52 évesen is bombaformában van, bikinis képei láttán csak annyit tudtunk mondani: wow

A 80-as években számos ikonikus videóklip született, amiket még ma is jóleső nosztalgiával nézünk. Ezek egyike volt Sabrina Boys című száma, melynek klipje igencsak fülledtre sikeredett.

Sabrina Salerno olasz popénekesnő, modell, színésznő és zenei producer 1968-ban született. Énekesi pályája első és legsikeresebb szakaszában csupán a Sabrina nevet használta. Az 1980-as évek második felében vált nemzetközileg ismert popsztárrá. Legnépszerűbb slágere a Boys (Summertime Love).

Eleinte úgy reklámozták, hogy ő „Olaszország válasza Samantha Foxra”, a temperamentumos Sabrina azonban kikért magának minden összehasonlítást brit pályatársnőjével. Az 1990-es években – vetélytársnőjével együtt – eltűnt a nemzetközi popmezőnyből, hazájában azonban továbbra is kedvelt híresség maradt.

Még most is olyan formában van, amire szavakat se nagyon találunk: jó lenne, ha megadná, hogyan marad ennyire fiatalos, hiszen nem semmi 52 évesen így kinézni.

Aki még több képre kíváncsi, annak jó szívvel ajánljuk az énekesnő Facebook oldalát. Mi pedig legendássá vált dalával tisztelgünk előtte:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

(Adatok forrása: Wikipedia)