A Barátok közt csinos színésznője most földet művel vidéken: videóban árulta el, miért

A Barátok közt egykori, csinos színésznője, Gyebnár Csekka a színészet mellett kedvenc hobbijának él.

Vidéki lányként nagyon szereti a természetet, ezért hatalmas, vidéki telkén földet művel, zöldségeket, növényeket termeszt.

Nem ő az első női híresség, aki földművelésre adta a fejét. Magyarország egykori tini szépségkirálynője például krumplit is szokott kapálni. Ide kattintva kiderül, kiről van szó.

Gyebnár Csekka az RTL Reggeli című műsorában mesélt kedvenc időtöltéséről:

“1200 négyszögöles kertünk van, és igen, az a cél, hogy oda is költözzünk. Sokan azt mondták, hogy más ebben a korban már visszajön inkább a kertből, mert már nem bírja.

Ez nem egy új felfedezés igazából, hanem visszatalálás a gyökerekhez” – kezdte mondandóját a színésznő, majd így folytatta:

“Ez egyfajta késztetés mindkettőnkben, nem kérdés, hogy mindez nekünk jót tesz-e. Szeretünk szimbiózisban élni a természettel, én vidéki lány vagyok, nekem nagyon hiányzik.

A telkükön még csak egy kis faház áll, azonban tervek és célok bőségesen vannak, amelyeket minél előbb szeretnének megvalósítani.

Természetesen a célokhoz kellenek azért az anyagiak is, fel kell építeni ott egy házikót, ami még nincsen. Egyelőre csak egy kis faház van, és a kert, meg a fák.

Mindig olyan sok a termés és a gyümölcs, hogy rengeteget osztogatunk családnak és barátoknak, legalább öt családot el tudnánk tartani.

Már megfordult a fejünkben a gazdálkodás és a vállalkozás ötlete is” – mesélte Csekka, aki szerint a növények meghálálják a gondoskodást.

“Volt már olyan barátnőm, aki áthozta a növényeit, amik tönkrementek, és nálam meggyógyultak a kertben. Simogatom őket, és mindig beszélek is hozzájuk”.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!