A Bika havába léptünk, ez az 5 legfontosabb dolog, amit tudnod kell egy Bikáról:

Számos dolog van, amit a Bikák nem kedvelnek, mint például a hirtelen változásokat vagy a komplikációkat, ám sok dolog van, amit nagyon is szeretnek, mint a barátaikat és a családjukat.

Minden egyes negatív Bika tulajdonságra jut kettő pozitív. Ahelyett, hogy kemény, nehezen kezelhető típusokként látnánk őket, legyünk nyitottak új szemszögből tekinteni rájuk.

1# Egyáltalán nem forrófejűek

Sokan úgy képzelik, hogy a Bikák hirtelen természetűek és nem tekintenek magukon körbe, ha cselekednek, pedig alapjában véve igazán nyugodt természetek. A stresszesebb szituációkban is képesek megőrizni hidegvérüket.

Sokan hiszik, hogy nagyon makacsak és frusztrálttá válnak, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelik. Valóban nem rajonganak az ilyenekért, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy elkerüljék az ilyen helyzeteket.

2# Nem lusták

Ha időnként kényeztetik magukat némi luxussal, az még nem a világ. Igen, valóban szeretik a minőséget, viszont azért, hogy ilyen dolgokat megszerezzenek, sokat tesznek le az asztalra.

Szeretik körbevenni magukat márkás dolgokkal, de ezért még senkit nem lehet hibáztatni. Ők így élvezik az életet. Viszont nem restellnek kétkezi munkát végezni, szívesen kertészkednek, barkácsolnak és főznek. Nem vetik meg a kemény munkát.

3# Időbe kerül összebarátkozni velük

Nem fognak egyik pillanatról a másikra a barátoddá válni. Szükségük van arra az időtartamra, amíg a bizalom kiépül, amíg jobban megismerhetnek és tudhatják, hogy mennyire szimpatizálnak veled.

Ezzel semmi baj nincs, hiszen nem fognak fenntartani látszatbarátságokat senki kedvéért. ha valóban kedvelnek, akkor viszont biztos lehetsz benne, hogy életre szóló barátot nyertél magadnak.

4# Lehet, hogy anyagiasak, de nagylelkűek is

Lehet, hogy sokak számára visszatetsző, ha valaki csupa drága holmival veszi körbe magát, de ők ezt nem így látják. Szeretik a szépet és a minőséget, azonban nem ülnek kiskirályként a vagyonukon és őrizgetik azt.

Ha tele a gardróbja szép ruhákkal, abból szívesen ad kölcsön bárkinek. Attól, hogy menő kocsival jár, ha szükséged van rá, bármikor odaadja neked, hiszen tudja jól, hogy mi a valódi érték az életben. Csupán szereti a szépet.

5# Nem is túlzottan birtokló típus

Amikor kiépítik a kapcsolati körüket, akkor azt féltőn óvják, hiszen tudják, hogy mennyire értékesek ezek az emberek számukra. Nem akarnak senkit birtokolni, egyszerűen tudni akarják, hogy ki mennyire őszinte velük.

Ők úgy figyelnek másokra, hogy gyakran megkérdezik, ki hol van, és mit csinál, de ezzel nem azt akarják kifejezni, hogy bárki idejével szeretnének rendelkezni. Mindazonáltal, ha szükséged van rá, bármikor ott terem melletted.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)