A fiatal ápolónő megpillantja ezt a különleges babát: rögtön tudja, élete most meg fog változni

Claire Mills, a fiatal ápolónő maga is koraszülött volt, és egészen korán elhatározta, hogy valami olyan munkát szeretne végezni, amivel a koraszülött babákon segíthet. Így lett belőle ápolónő egy kórházban.

Egy texasi intézményben vállalt munkát, és rengeteg koraszülött kisbaba világrajövetelében és ellátásában segédkezett.

Aztán egy nap, egy 12 órás műszakot követően, egy számára egészen különleges baba világrajövetelében is kivette a részét.

A picit Jacksonnak hívták. Súlya alig volt több egy vekninél. Claire azonnal beleszeretett a jövevénybe. „Valamiért egy ösztönös kötődést éreztem iránta” – emlékezett vissza.

A különleges kötelék miatt az ápolónő rengetegszer látogatta meg a picit a kórházban, így aztán nagyon szomorú volt, amikor édesanyja végül hazavitte a babát, hiszen Claire azt gondolta, nem láthatja többet Jacksont.

Aztán egyik nap megcsörrent a telefonja, Jackson édesanyja volt a vonal másik végén.

Könnyek között mondta el Claire-nek, hogy még nem érzi magát készen az anyaságra, ezért – látva azt, Claire mennyire megszerette a picit – arra gondolt, hogy örökbe adja Jacksont az ápolónőnek.

Claire magán kívül volta boldogságtól, persze cseppet sem volt könnyű összeegyeztetni 12 órás, ápolónői műszakjait a gyerekneveléssel.

Ám Claire szülei minden segítséget megadtak számára, így néhány hónappal ezelőtt az ápolónő véglegesen is örökbe fogadhatta Jacksont. Itt végignézhetsz róluk egy beszámolót:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!