A hat mandala mindegyike két fontos pozitív tulajdonságot rejt: választásod rámutat, téged mi jellemez

Az itt látható képen hat mandalát láthatsz. Válaszd ki, hogy melyik tetszik a legjobban, majd olvasd el mi mindent tár fel rólad:

1. Önzetlenség és erkölcs

Soha nem éred be kevesebbel, mindig a maximumra törekedsz, nincs olyan kihívás, ami megijeszt. Emiatt sokan úgy gondolják, nehéz természeted van, de Te is ezt gondolod sok más emberről…A munka éltet, a lazsálás nem jellemző rád, viszont nem csak a saját jólétedért dolgozol, fontos számodra a közösséged, a szeretteid boldogulása is. Családodért bármilyen áldozatra képes vagy.

2. Humor és igazságosság

Gondoskodó vagy, aki törődik másokkal. Nem menekülsz a felelősségvállalás alól, munkádat becsülettel végzed el. Az emberek látják benned a jót, ezért könnyen építesz kapcsolatokat, hamar megbíznak benned. Jól vág az eszed, személyiséged és humorod vonzó a környezeted számára, Te pedig kifejezetten élvezed, ha szórakoztathatod a körülötted lévőket.

3. Gondolkodás és figyelem

Elmélyült, filozófikus, gondolkodó ember vagy. Az ötletelés, a tervezés a Te tereped. Nem barátkozol könnyen, de szeretsz olyanok társaságában lenni, akik hasonlóan gondolkodnak. Mindent kidolgozol, alapos, körültekintő személyiség vagy. Sok időt töltesz gondolkodással, a világ megfejtésével. Elképzeléseidhez ragaszkodsz, még akkor is, ha a többség nem ért egyet azokkal.

4. Éleslátás és filozófia

Külön típus vagy, átlagon felüli megérzésekkel. A többiek sokszor furcsának tartják viselkedésed, és sokszor félre is értenek, amit nehezen viselsz. Igényled az egyedüllétet, egy helyet, ahová elvonulhatsz kicsit a világ elől. Kreativitásod nagyszerű dolgok véghezvitelére predesztinál. Érzelemvezérelt vagy, mindent megteszel azért, akit szeretsz.

5. Őszinteség és függetlenség

Önálló vagy és magabiztos. Nem vársz segítségre és tanácsokra, szeretsz mindent egyedül megoldani. Rendkívül erős személyiségednek köszönhetően nem jellemzőek rád a kicsapongások, megingások, és az egy helyben toporgás sem. Képes vagy másokra hatni, jó motivátor vagy. Az őszinteség a legfontosabb számodra, nem viseled el, ha átvernek.

6. Empátia és érzékenység

Jól kommunikálsz, ezért könnyen létesítesz kapcsolatot másokkal. Nagy baráti köröd van, az emberek szeretnek a közeledben lenni, mert nyugalom árad belőled. Igyekszel minden napból kihozni valami jót, menthetetlenül optimista vagy. Személyiséged és jó lényeglátásod rendkívül érdekessé tesz. Szeretetéhséged hatalmas, cserébe Te is rengeteget adsz másoknak.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: bidista)