A Két pasi meg egy kicsi népszerű gyereksztárja pár év alatt úgy megváltozott, hogy még a legvadabb rajongók sem ismernék fel

A Két pasi meg egy kicsi című sorozat nálunk is hatalmas népszerűségnek örvend, mind a mai napig rengetegszer ismétlik az epizódokat.

A nézők talán még a két felnőtt férfi főszereplőnél is jobban szerették Jake-et, a kissrácot, akit Angus T. Jones alakított. Az 1993-ban született Angus mindössze 10 éves volt, amikor megkapta a szerepet.

A fiú egyébként igazából sosem akart gyerekszínész lenni, de édesanyja látta benne a tehetséget, és folyamatosan meghallgatásokra járt vele. Ezért mire eljutott a Két pasi meg egy kicsiig, már jó néhány filmben és reklámban szerepelt, rutinosan mozgott a kamerák előtt.

Angus T. Jones több mint 10 évig szerepelt a Két pasi meg egy kicsiben, mégis botrányos körülmények között távozott a sorozatból, miután egy nyilvános videóban elkezdte szidni a produkciót, és mindenkit arra szólított fel, hogy bojkottálja. Utána már csak a Horace and Pete-ben vállalt egy vendégszerepet, 2016 óta se filmben, se sorozatban, se reklámban nem láthattuk.

Így nézett ki a színész kiskamaszként, annak idején a sorozatban:

És így néz ki mostanság:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!