A kiválasztott csillagod segít megtalálni, mire figyelj a jövőben önmagaddal kapcsolatban

Az alábbi képen nyolc különböző formájú, alakú és mintájú csillagot látsz. Válaszd ki azt az egyet, amelyik a legjobban tetszik neked, és olvad el, mit súg számodra:

1# Az elégedett és békés

Nagyon egyszerű téged boldoggá tenni. Képes vagy meglátni a szépséget a világ leghétköznapibb dolgaiban. Ha nem történik semmi érdekes a napodban, akkor is elégedetten hajtod álomra a fejed, úgy gondolva, hogy mivel semmi komoly baj nem történt, te már szerencsésnek mondhatod magad. Nem is veszed be könnyen a békés természeteddel azt a sok gonoszságot, amit néha magad körül tapasztalsz.

Gyakran gondolsz rá, hogy érdemes volna kockázatot vállalni és valamilyen nagyobb kihívás elé állítanod magad, többet elérni, mint amid van, aztán lenyugtatod magad, hogy így is több vagyonod van, mint elég. Ne zárkózz el ezen elképzelésid elől örökké.

2# A pozitív álmodozó

Te olyan típus vagy, aki gyermeki kíváncsisággal képes a világra tekinteni. Akinek tudásszomja olthatatlan, aki mindig tanulni és fejlődni kíván. Akit szinte minden érdekel, hol mélyebb, hogy némileg felszínesebb szinten. Éppen ezért intelligenciáddal kitűnsz a környezetedből. Gyakran lógsz ki a sorból és úgy érzed, hogy talán csak a hozzád legközelebb álló családtagjaid értenek meg igazán.

Próbálod kizárni a világból származó stresszt, amennyire csak lehet és bármilyen problémád vagy feladatod adódik az életben, sosem akarsz másokra támaszkodni a megoldás miatt. Mindent egymagad akarsz intézni, pedig ha elfogadnád, hogy a világ így működik és nem te vagy az egyetlen, aki az embertársai segítségét kéri, egyszerűbb lenne az életed.

3# Az empatikus jótevő

Igazán nemes lélek vagy, akire bárki számíthat, hiszen gondolkodás nélkül minden rászorulónak segítő kezet nyújtasz. Nem tudod elviselni magad körül a szenvedést és gyakran többre tartod mások igényeit a magadénál. Ha csak 100 Ft van a zsebedben, azt is képes vagy odaadni, gondolván, a másiknak nagyobb szüksége van rá.

A fontos, hogy ne feledkezz meg magadról, ne szorítsd háttérbe a saját vágyaidat, a saját boldogságodat mások javára. A boldogság nem olyan, hogy ha ez egyiknek jut belőle, a másiknak nem marad. Az egészségedre is figyelj jobban.

4# A céltudatos és sikeres

Tisztában vagy ez erősségeiddel és a gyengeségeiddel, ám az utóbbin sem átallsz változtatni. Mindent megteszel a céljaid elérése érdekében. Nem bűzlik számodra a munka, kitartó vagy és optimista, aki egészséges önbizalmának köszönhetően sokat elér az életben. Tudod, hogy láblógatással, panaszkodással és kifogásokkal nem lehet előre jutni.

Fontos, hogy ne felejtsd el, ha hibát vétesz, attól nem leszel kevesebb. Az álmok megvalósítására való folyamatos törekvés becsülendő dolog, ám nem szabad idő közben beleroskadni, mert a végén nem marad erőd élvezni azt. Tanulj meg pihenni, kikapcsolni.

5# A kreatív alkotó

Sokat jelent számodra az esztétikusság, a megjelenés, a stílus. Ebből igyekszel leszűrni a dolgok mögöttes értékét és a benső világodat te is próbálod anyagi szinten kifejezni, hogy mások számára is kézzelfogható, könnyen megérthető legyen. A kreativitásod nagy segítségedre van ebben.

Gondolkodj el rajta, hogy mi mindenre jutna időd, ha nem fordítanál ennyi energiát arra, hogy kimutasd magad, hogy tálcán kínáld a személyiségedet másoknak. Talán ezt az időt arra kellene fordítanod, hogy befelé tekint a kitárulkozás helyett és nagyobb összhangba kerülj önmagaddal.

6# A lelkes és aktív

Az a típus vagy, aki minden egyes helyzetből mindig a legjobbat próbálja kihozni. Aki minden feladatba teljes erőbedobással kezd bele. Aki igyekszik nem csak magának, de másoknak is 100%-osan megfelelni. Aki a negatív történéseket is azonnal pozitívvá szeretné átformálni. Mindenkivel kedves, megértő és őszinte vagy.

Egy dolgot nem szabad elfelejtened, mégpedig azt, hogy időnként a negatív érzelmeknek is szabad utat engedni. A világ két pólusú, ennek köszönhetően tudjuk megtapasztalni a dolgokat teljes valójukban. Ha valami rossz történik, nem szégyen az, ha lelombozódsz miatta. Szuper, hogy megoldás orientált vagy, de előbb engedd ki a stresszt, aztán fordítsd a javadra a dolgokat.

7# Az újrakezdő

Elérkeztél egy életszakaszod végéhez, amelyet ideje lezárnod és egy új fejezetet nyitnod, amelynek újult erővel vághatsz neki. A kozmikus energiák is támogatni fognak ezen az úton és nem biztos, hogy egyedül kell rálépned.

A lényeges, hogy semmit nem szabad siettetned. Hagynod kell, hogy minden kiforrja magát, miközben el kell rendezned magadban fontos kérdéseket. Ha eljön az idő, tiszta lappal és tiszta szándékkal indulj el.

8# A reménnyel teli

Az elmúlt időszak nem volt számodra kedvező és már nagyon szeretnéd, hogy ez a sikertelen széria véget érjen. Az imáid meghallgattattak és hamarosan  szebb idők érkeznek el az életedbe. Olyan lehetőséggel találkozol, amely pozitív változást fog eredményezni.

Ne félj álmodozni, ne kételkedj, csak a jó dolgokra koncentrálj. Ne szentelj olyan sok energiát az anyagiakkal kapcsolatos aggodalmaknak. Ha mindent beleadsz, a pénz áramlani fog, ám ne feledd, az örökké csak eszköz lesz a kezedben, nem pedig a boldogságod forrása.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)