A ló halálközeli állapotba kerül és összeesik: ekkor érkezik legjobb barátja, aki mindent megtesz érte

Nem olyan régen Beatrice összeesett az istállóban és nagyon fájt a hasa, úgy tűnt valami komoly baja van és talán nem is marad életben, írta a The Telegraph.

A szituáció elég kritikus volt, Donald, Jane és a tanyán dolgozók 6 teljes órán keresztül küzdöttek azért, hogy a lovat a lábára állítsák. Ehhez hevedereket és köteleket használtak.

A ló vérnyomása és pulzusa egyre csak emelkedett. Már nem tudták, mit tegyenek még érte és az is szóba jött, hogy a lovat esetleg el kell altatni. 20 perccel azelőtt, hogy a lovat elaltatták volna, Jane arra gondolt, kiengedi Beaut.

A ló odament Beatrice-hoz és harapdálni kezdte a nyakát, mintha jelezné neki, hogy fel kell kelnie. Beau mindent megtett ezért, hogy haldokló barátján segítsen, hiszen senkinek sem sikerült lábra állítani őt.

Néhány perccel később Beatrice az oldalára fordult és lassan felállt. Aló egy idő után teljesen rendbe jött, Donald, Jane és az állatorvos legnagyobb döbbenetére.

-Sokszor láttuk már azt, hogy két ló között különleges a kapcsolat. De azt, hogy az egyik ló megmenti a másik életét, még soha nem láttuk. – mondta Jane a The Telegraph-nak.

A lenti filmben láthatod, mi történt aznap az istállóban:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: csodalatos.co)