A lótulajdonos a kislány tudta nélkül eladja kedvenc lovát, azt se mondja meg, hol van: végül mégis láthatják egymást, sőt

Azt már évezredek óta tudjuk, hogy ember és ló között rettenetesen szoros kötelék tud kialakulni, és mindketten nagyon tudnak ragaszkodni a másikhoz.

Amber, a kislány rengeteg időt töltött Sallyvel, a fríz lóval. Aztán pont, amikor Amber nyaralni volt, a tulajdonosa eladta Sallyt és a kislány azt se tudta, hogy hova került kedvenc lova.

Amber édesanyja nem nyugodott bele abba, hogy kislánya folyton nagyon szomorú amiatt, hogy nem láthatja Sallyt, ezért elhatározta, hogy nyomozásba kezd. Egy Facebook csoport segítségével, ahova fríz ló tulajdonosok iratkoztak fel, meg is találta Sally új gazdáját.

Az új tulajdonos beleegyezett abba, hogy a kislány újra találkozhasson szeretett lovával. Ezt a találkozást örökíti meg ez a felvétel:

Ráadásul a történet itt még nem ért véget! Két év múltán a tulajdonos megkérdezte Ambert, hogy nem akarja-e megvásárolni Sallyt. A kislány rengeteg pénzt spórolt össze, így Sally most már az ő tulajdonában van!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!