A pap félbeszakítja a ceremóniát, a menyasszony félreáll, hogy a vőlegény megkérhesse egy másik nő kezét

Ashley teljes szívével szereti a kishúgát. “Down-szindrómás és cukorbeteg, és én vigyázok rá, és megvédem őt“ – mondta Ashley a Fox News-nak.

Hannah az állapota miatt nem képes önmagát ellátni – és ez valószínűleg mindig így lesz.

“Soha nem lesz képes egyedül élni“ – mondta a Washington Postnak. “Amikor a szüleim idősebbek lesznek, és nem tudnak majd gondoskodni Hannah-ról, ő az én gondviselésem alatt lesz.

Amikor eljött az ideje, hogy Ashley barátja, William házassági ajánlatot tegyen, akkor rájött, hogy két nagyon különleges ajánlatot kell tennie.Az első, természetesen, az ő szeretett Ashely-ének szólt. A második nagyon egyedi ajánlat pedig Hannah-nak.

William fél térdre ereszkedett – és megkérdezte Hannah-t, hogy örökké a húga és a legjobb barátja lesz-e.

”Ez volt az életem legédesebb pillanata, nézni, hogy Hannah annyira boldog és annyira különlegesnek érzi magát” – mondta Ashley a Fox News-nak. “Aztán fél térdre ereszkedett, és megkért, hogy legyek a felesége.”

A trió együtt ünnepelt, és mindenki áldottnak érezte magát, hogy egymás mellett lehetnek.

„William és Hannah ígéretet tesznek majd egymásnak, hogy mindig törődnek egymással, megosztják a titkokat, viccelődnek és horgásznak, mivel ez az egyik kedvenc tevékenységük. Will és én elmondjuk fogadalmainkat, majd mind a hárman együtt végigsétálunk a padsorok között“ – magyarázta Ashley.

Valóban, amikor eljött az ideje, hogy megtervezzék az esküvőt, a kedves pár meg akart győződni róla, hogy Hannah is szerepel benne.

Tehát William hűségesen tartotta a szavát, és egy könnyfakasztó fogadalmat cserélt a sógornőjével.

Hannah még fehér ruhát is viselhetett, és osztozott az ’első táncban’ új bátyjával. A vendégek nagy örömére édesen táncoltak Michael Buble „You’ve Got a Friend in Me” című számára.

Itt láthatsz a megható eseményről egy videót is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: 5percblog)