A pár mindhárom gyermekét elveszti egy autóbalesetben: 3 év múlva a nő orvosa remegő hangon telefonál

Ez a történet jól mutatja, hogy akkor sem szabad feladni a reményt, amikor úgy érzed, hogy már szinte minden elveszett.

Lori Coble hazafelé tartott három gyermekével, az öt éves Kyle-lal, a négy éves Emmával és az alig két éves Katievel, amikor egy hatalmas teherautó csapódott az autójuk hátuljának.

Az anya semmiről nem tudott az ütközéstől kezdve odáig, hogy a kórházban kinyitotta a szemét, férje, Chris pedig ingázott a kórházak között, mivel feleségét egy gyerekeit más-más helyre szállították, majd sorra kapta a híreket, hogy gyermekeit nem sikerült megmenteni.

Az anyának felébredve azzal kellett szembesülnie, hogy már egyetlen gyermeke sem él, amikor pedig vádat emeltek a sofőr ellen, remélve, hogy igazságot szolgáltathatnak, egyszerűen nem történt semmi az ügyben.

Chris megtörten nyilatkozott a Today című lapnak, és elmondta, hiába keresték meg a szállítócéget, akiknek a kamionos dolgozott, válaszra sem méltatták őket.

„Ez az ipar a megtett kilométereken alapul, a sofőrök nem kapnak fizetést, ha nem vezetnek, ezért folyamatosak a gyorshajtások és a kialvatlanság” – mondja az apa.

Amikor úgy tűnt, hogy mindent elvesztettek, megtörtént a csoda. A pár orvosa közölte velük, hogy Lori ikrekkel, mégpedig hármasikrekkel terhes.

Végül, nem egészen egy évvel a tragédia után a nő egy kisfiút és két kislányt hozott a világra. A pár azt állítja, hogy ez nem lehetett a véletlen műve, gyermekeik figyeltek rájuk haláluk után és ezzel a csodával adtak nekik új esélyt a boldog életre.

Ebben a videóban még jobban megismerkedhetsz a családdal és ezzel a szívszorító, mégis nagyon megható történettel:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: BlikkRúzs)