Alig páran tudják, hogy létezik egy olcsó és kiváló gyógyfürdő Hajdúszoboszló mellett: érdemes megnézni

Csendes, nyugodt környezetben tölthet kellemes napokat, aki a Kabai Strandfürdőt választja – olvasható a város honlapján.

A Városi Gyógyfürdő a város centrumában, a Református templom szomszédságában helyezkedik el, igényesen kialakított nyári bejáróval, rendezett parkosítással.

A fürdő jelenleg négy medencével működik: vízforgató berendezéssel ellátott úszómedence, szintén vízforgatott gyermekmedence, valamint két különböző hőfokú termál medence. Mindkét medencében élmény-, illetve látványelemek működnek.

A látványelem a sziklazubogó, élményelemek: nyakzuhany, derékmasszázs és pezsgőágy. A kabai 47 °C-os hévíz alkáli-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, mely összetételénél fogva mozgásszervi, elsősorban csípő- és térdízületi megbetegedésekre, betegségek kezelésére alkalmas.

Medence hőfokok:

Úszómedence: 26 °C
Gyermekmedence: 30 °C
Gyógy1.: 34-36 °C
Gyógy2.: 36-38 °C

A 2006-ban felújított fürdő szép, gondozott környezete, a város nyugodt élete mind hozzájárulnak a tökéletes kikapcsolódáshoz.

A korszerűsítés során két öltöző, masszírozó, infraszauna, zuhanyzó, kombinációs kád (tangentor), személyzeti öltöző, kádas fürdő, pénztárhoz csatlakozóan értékmegőrző, új női és férfi wc került kialakításra.

A gyógyfürdő munkatársai szeretettel várják a gyógyulni, frissülni vágyókat az alábbi szolgáltatásokkal: víz alatti vízsugárkezelés (tangentor), orvosi gyógymasszázs, gyógyiszap kezelés (marosi gyógyiszappal), szénsav-hó kezelés, víz alatti csoportos gyógytorna, elektroterápiás szolgáltatások.

Az OEP által finanszírozott kezeléseket szakorvos (reumatológus-, rehabilitációs-, ortopéd- vagy érsebész szakorvos) által felírt recept és kezelőlap együttes bemutatásával lehet igénybe venni. A szakorvosokkal a receptekre írassák rá: “Kabai Fürdőgyógyászat”! További kérdéseikkel hétfőtől péntekig 8.30-16.00-ig a fürdő főépületében várjuk az érdeklődőket.

Mint látható, a jegyárak és a különböző szolgáltatások díjai igazán barátiak:

Nyári nyitvatartás (május 1-szeptember 30.): minden nap 9.00-20.00
Téli nyitvatartás (október 1-április 30.): kedd-vasárnap: 12.00-19.00 | hétfő: zárva

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Szöveg és kiemelt kép forrása: Kaba város honlapja)