Alufóliát tett a vasalódeszkára és megosztotta tapasztalatait: háziasszonyok ezrei hálálkodnak neki

Háziasszonyok ezreinek életét könnyítette meg az alábbi módszer, és olyanok zengenek ódákat a vasalásról, akik eddig menekültek előle.

Ha ki szeretnénk próbálni, mindössze annyit kell tennünk, hogy levesszük a borítást a vasalódeszkáról, és helyette egy réteg alufóliával csomagoljuk be. Egy profivá vált háziasszony, Brenda azt is elárulja az alábbi videóban, hogy az alufólia fényes oldalát ajánlott felül tenni, hiszen így jobban visszaveri a hőt.

“Ezt a blúzt, ha nagyon muszáj kivasalom, de nincs sok kedvem hozzá sosem. Máskor 15 percig tart a vasalása, most, amióta megismertem a technikát, mindössze 3 perc szükséges ahhoz, hogy teljesen sima legyen a blúzom” – meséli Brenda.

Szóval, vegyük le a vasalódeszkáról a borítást, vonjuk be alufóliával, majd fedjük le ezt egy nagy lepedővel vagy tegyük vissza a saját borítását. És kezdhetjük a vasalást a megszokott módon.

Azért sokkal hatékonyabb így vasalni, mivel a fólia visszaveri a hőt, és így két oldalról melegíti a ruhát. Érdemes kipróbálni:

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: twice)