Amelyiket először megláttad az 5 különböző tárgy közül, elmondja, mire figyelj jobban oda önmagaddal kapcsolatban

Az alábbi ábra első ránézésre talán egy nagy összevisszaságnak tűnhet, ám ha jobban, alaposabban megnézed, öt darab jól elkülöníthető dolgot is észrevehetsz rajta.

Vizsgáld meg a képet: melyik volt az öt tárgy közül az első, amire fókuszáltál? Na, azt a jellemzést olvasd el, és megtudhatod, mire kell jobban odafigyelned önmagaddal kapcsolatban:

Homokóra

Néha úgy érzed, mindenre van időd, csak a saját vágyaidra nincs. Gyakran feláldozod magad a családért, számodra az a legfontosabb, hogy mindent megadj nekik. A saját vágyaid háttérbe szorulnak, értük fáradozol mindig. Figyelj jobban magadra, ne sajnálj semmit sem magadtól, a te lelkednek is szüksége van az örömre.

Fülbevaló

Határozott és kedves ember vagy. Önfeláldozó természetednek köszönhetően mindig arra törekszel, hogy a családod boldoggá tedd, még akkor is, ha ez lemondásokkal jár. Sokat dolgozol, néha úgy érzed lelkileg fáradsz bele a hétköznapok terheibe. Ne vegyél mindent a lelkedre, nem tudod megoldani mindenki gondjait.

Lánc

A fáradtság és a lehetetlen kifejezéseket nem ismered, mindent megteszel azért, hogy elérd a céljaid. Az álmaid megvalósítása számodra nem nehézség, hanem kihívás. A sok munka mellett figyelj az élet apró örömeire is, neked is szükséged van a felfrissülésre. A kitartásodnak köszönhetően mindent elérsz, amit csak szeretnél, ezért sokan csodálnak téged.

Gyűrű

A családod körül forog az életed. Miattuk fáradozol, értük dolgozol. Sok álmodról lemondtál már azért, hogy nekik mindenük meglegyen. Sokszor úgy érzed, ezt nem értékelik igazán. Ők nagyon szeretnek téged, de talán nem tudják, mekkora áldozatokat hozol értük. Természetessé vált a számukra, hogy mindig ott vagy és mindig lehet rád számítani.

Korona

Céltudatos és határozott egyéniség vagy, mindig eléred azt amit akarsz. Az emberek sokszor makacsnak gondolnak, de ne is törődj ezzel. Nem engedsz közel magadhoz szinte senkit, csak a családot, mert már sokszor csalódtál az emberekben. Te már tudod, hogy nem a kívülállóknak kell megfelelned, csak a szeretteidnek.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: ketkes)