Az, ahogy tartod a telefonodat, elmondja, mit gondolsz másokról

Megfigyelve az embereket, kijelenthető, hogy négy igazán jellemző telefonfogás különíthető el, mindegyik másról és másról árulkodik. Nézd meg a képet, ellenőrizd le, te hogy fogod a telefont, és válaszd ki a megfelelőt a négy jellemzés közül:

1-es:

Ha csak az egyik kezedben tartod a készüléket, szervezett, fegyelmezett jellem vagy, és mindig pontosan tudod, mi a jó vagy a rossz neked.

Inkább szeretsz beszélni, mint meghallgatni. Meg tudod különböztetni az igaz érzelmeket a színjátéktól. Amikor a kapcsolatokra kerül sor, nem kockáztatsz. Mint ahogyan nem hamarkodod el a felelősségvállalást sem. Kezdetben megtartod a távolságot, de ha elnyerik a bizalmadat, teljesen megnyílsz az emberek előtt.

2-es:

Ez azt jelenti, védelemre, figyelemre és gondoskodásra vágysz. Nem vagy túl lelkes, ha az érzelmeid kifejezéséről van szó, emiatt a partnered gyakran szeretethiányra panaszkodhat.

Nagyon intuitív személy vagy, nem lehet könnyen becsapni téged. Mindig éber vagy, és rendkívül érzékeny mások gondolataira, érzéseire. Ezek tesznek téged jó döntőbíróvá. Felhasználhatnád a képességed arra, hogy szubjektív és manipulatív légy, de te inkább érzékeny és figyelmes vagy általa.

Kész vagy erőfeszítéseket tenni annak érdekében, hogy megismerj másokat, ám sokszor a sietség félrevezethet, és olyasvalaki karjaiban kötsz ki, aki meg sem érdemel téged

3-as:

Félénk, szorongó jellem vagy. Olyan társra van szükséged, aki 100%-ban megért. Amennyiben megbízható személy áll melletted, akkor te is magabiztossá válsz.

Rendkívül alkalmazkodó személy vagy, aki képes mindenféle helyzethez maximálisan hozzáilleszkedni. A bulikon, baráti összejöveteleken vidám vagy és energikus, az intellektuális beszélgetéseken viszont komoly és megfontolt, gyerekek társaságában pedig teljesen ellazult.

Mindezek ellenére, a szerelem számodra nem egy üzleti ajánlat. Sokszor elvesztődsz, ha fel kell hívnod magadra valaki figyelmét. De amikor megtalálod az igazit, ő pontosan tudni fogja, mennyire mély és változatos a te lelked.

4-es:

Nyugodt, kiegyensúlyozott a viselkedésed. Készen állsz mindent feláldozni másokért. Amit nem bírsz elviselni: ha a szeretteid sírni látod. Rekordsebességgel bocsátod meg minden tévedésüket.

Bár különleges, ösztönből cselekvő ember vagy, sokszor szeretsz visszavonulni és újratölteni az „elemeidet”.

Ha kapcsolatokról van szó, szégyenlős vagy, félsz megtenni az első lépést. Egyesek azt gondolhatják, e viselkedés mögött érdektelenség rejlik, de ha jobban megismernek, és sikerül kirángatniuk téged a komfortzónádból, akkor csodálni fognak, mint embert.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: twice)