Az egyik legnépszerűbb zenére perdültek táncra a Bethesda Gyermekkórház munkatársai: “Neked küldjük a reményt” – írták

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Jerusalema című szám vitathatatlanul ennek az évnek az egyik legnépszerűbb felvétele a Youtube-on.

Rengeteg feldolgozás készült már belőle, és rengeteg olyan kisfilmet is feltöltöttek a legnagyobb videómegosztó portálra, amelyben erre a zenére táncolnak, mutatnak be különböző koreográfiákat.

Azonban a most következő felvétel több szempontból is különleges. Magyar emberek készítették, ráadásul nem akárkik: A Bethesda Gyermekkórház dolgozói.

Neked, nekünk készítették ezt a videót, mely mellé az alábbi üzenetet írták: “Érted táncolunk. Téged gyógyítunk. Neked küldjük a reményt. Neked, aki a frontvonalon küzdesz… Neked, aki gyermeket nevelsz… Neked, aki kimerülésig elfáradtál… Neked, aki már nem tudsz mosolyogni… Neked, aki gyászolsz… Neked, akit maga alá temet a harmadik hullám. Magunknak, mert csak együtt tudjuk túlélni a járványt… Csatlakoztunk kórházunkkal a Jerusalema táncos kihíváshoz, amellyel egyetlen célunk van: reményt adni Nektek, magunknak! A legnehezebb pillanatokban is… Reményteli húsvétot kívánunk Neked a Bethesda Gyermekkórház munkatársai nevében”

A filmet a Bethesda Kórház Alapítvány támogatásával forgattuk. Most adód 1%-ával te is segítheted a gyermekgyógyítás ügyét! Bethesda Kórház Alapítványt ezen a linken támogathatod. 

Íme a videó:

Oszd meg te is, hogy minél többen láthassák!