Az okos labrador kétségbeesetten ugatott, a járőr ösztönei rosszat súgtak: percekkel később mindkettejükből hős vált

Egy wisconsini hideg reggelen Jeff Gonzalez járőr észrevette, hogy a kutya, John Boy, egyedül rohan a kihalt út mellett. Ez nagyon gyanússá vált számára, ezért Gonzalez megállította a kutyát, és megpróbálta kideríteni, hogy mi történhetett.

Gonzalez számára egyértelmű volt, hogy a kutya ideges és zaklatott valami miatt, hiszen szakadatlan, kétségbeesetten ugatott. A járőr ösztönei rosszat súgtak. Gonzalez követni kezdte John Boy-t; a kutya pedig odavezette egy nőhöz, akinek sürgősen orvosi ellátásra volt szüksége.

John Boy gazdája, Krystal, eszméletlenül feküdt a tornácon egy szál pizsamában. A jeges hideg miatt az ajkai már elkékültek. Gonzalez ekkor még nem tudta, hogy Krystal szívbetegségben szenved, és az utolsó pillanatban érkezett a házhoz megmentésére.

Gonzalez azonnal segítséget hívott, és bevitte Krystalt a fűtött házba. Már egy órája feküdt odakint, amikor John Boy-nak sikerült odacsalnia a tisztet. Krystal felépült és kiengedték a kórházból, így szervezhetett egy újabb találkát szeretett kutyája és Gonzalez járőr között:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: apost)