A 7 éves kislány rettegésben él: majd egy csapatnyi motoros tűnik fel a háza előtt

A történetben szereplő kislány még csak 7 éves, de már sajnos többször is megtámadta őt egy 11 éves fiú, és több, mint egy éve folyamatosan csúfolja…

Egy alkalommal a fiú úgy megverte őt,  hogy kórházba kellett szállítani. A kislány már annyira félt, hogy egy idő után ki sem merte tenni a lábát az utcára.

“A kislány épp a biciklijén ment hazafelé, a fiú lelökte őt a földre, többször is belerúgott és összeverte az arcát.”- mondta a kislány édesanyja.

A fiú édesanyja tagadja a történteket, de a fiút feljelentették testi sértésért.

A bántalmazások miatt Ashley Wastakiewitz inkább otthon maradt és ki sem ment az utcára. A kislány édesanyja egy Facebook oldalt készített, melynek a “Justice for Ashely” (Igazság Ashley-nek) nevet adta. Így szeretett volna segítséget kérni a közösségtől.

Arra azonban nem számított, hogy ez a társaság is megjelenik! A helyi motoros klubból többen is eljöttek és Ashley háza előtt gyűltek össze. Megjelenésükkel a kislány támogatták és valószínűleg elég nagy félelmet keltettek a környéken lakó fiúban.

“Egy másik klub tagjaitól értesültünk a dologról, aztán megbeszéltük, hogy itt találkozunk.” – mesélte James Dingmon, a jacksoni American Vetarans Motorcycle Club tagja.

“Nem hiszek a bántalmazásban. Senkit sem szabad bántani. Meg akartuk mutatni, hogy egy erős csapat áll készen és támogatja ezt a kislányt.”

A klub egy másik tagja, John R. Spencer ezt írta a Facebook-on:

“Ma este is megjelentünk egy fontos helyen és megmutattuk, hogy támogatjuk ezt a csodálatos 7 éves kislányt, Ashley-t és azt, hogy a bántalmazás ellen fellépünk. A kislányt egy, a környéken élő fiú bántalmazta és még kórházi kezelésre is szorult egy alkalommal. A kislány félelemben él és ki sem mer mozdulni a házból.”

Ashley felült az egyik motoros ölébe és így mentek végig  az utcájukon. Még a fiú háza előtt is elmentek. Ashely elégedetten kiabálta: “Most már nem félek!”

A motoros klub megígérte, hogy tartja a kapcsolatot Ashely-vel és családjával. Reméljük, hogy ennek híre megy és a bántalmazásnak vége lesz.

Nézd meg a lenti filmet, melyben Ashley történetét láthatod.

Tetszett? akkor ne felejtsd el megosztani!