Csopakról jelentkezett be nyaralós fotóval Barta Sylvia: szóhoz se jutunk, 50 évesen keveseknek van ilyen csodás alakja

Barta Sylvia nehéz időszakot élt át, hiszen ő is megfertőződött a koronavírussal és csak pár hete annak, hogy sikerült felépülnie a fertőzésből. Szerencsére most már teljesen jól van, és gyorsan ki is használja a szép időt és a viszonylag biztonságos körülményeket.

Nem vállal kockázatot, nem megy külföldre, hanem inkább itthon piheni ki magát. Csodálatos fotókkal népszerűsítette az itthoni nyaralást, amiken látható, hogy Sylvia újra kivirult és szebb, mint valaha.

Két hullám között még szabadon élvezem a balatoni nyár minden szépségét. Nyaralj te is itthon, hogy még sokáig megőrizhessük a visszakapott szabadságunkat!

Ha most fegyelmezetten betartjuk a távolságtartás és higiénia alapszabályait akkor van esélyünk még sokáig élvezni a nyári szabadságot! Felelősséggel tartozunk egymásért! Törődjünk egymással” – írta közösségi oldalán Barta Sylvia.

Ki hinné, hogy már 50 éves is elmúlt? Őrület, hogy milyen fiatalos!

View this post on Instagram

Két hullám között még szabadon élvezem a balatoni nyár minden szépségét❣️Nyaralj te is itthon, hogy még sokáig megőrizhessük a visszakapott szabadságunkat! Ha most fegyelmezetten betartjuk a távolságtartás és higiénia alapszabályait akkor van esélyünk még sokáig élvezni a nyári szabadságot! Felelősséggel tartozunk egymásért! Törődjünk egymással! #summertime #balatoninyár #onholiday #aftercovid19 #covid19 #csodálatosbalaton #csodálatosmagyarország?? #weathergirl #over50 #csopak #balatonfüred #bikini #newlife #healthylifestyle #nofilter #nyaraljitthon

A post shared by Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!