Csúnyán lebukott az örökifjúnak mondott divattervező, kiderült, hogy néz ki a valóságban

Vera Wang amerikai divattervező idén töltötte be 73. életévét. A hölgy elsősorban esküvői ruháiról ismert. Szülei jómódú kínai bevándorlók voltak.

Manhattanben nőtt föl. Az egyetem után a Vogue magazinnál kezdett dolgozni, ahol 23 éves korára szerkesztő lett. 1987-ben otthagyta a Vogue-ot és a Ralph Laurennál helyezkedett el.

1989-ben összeházasodott Arthur Beckerrel. Esküvői ruháját maga tervezte, miután elégedetlen volt a létező választékkal.

Ezután nyitotta meg saját esküvőiruha-szalonját, ahol saját, Vera Wang márkájú esküvőiruha-kollekciójával is megjelent.

Ő tervezte olyan hírességek esküvői ruháit, mint Jennifer Lopez, Thalía, Victoria Beckham, Jennifer Garner, Sharon Stone, Sarah Michelle Gellar vagy Uma Thurman.

Az utóbbi időben a divattervező mégis amiatt lett híres, hogy a közösségi oldalára feltöltött képek alapján elképesztően fiatalnak látszott, legalább 30 évet letagadhatott volna a korából.

(Képek: Vera Wang Instagram oldala)

Igen ám, csakhogy 2. fotón látható eseményről, egy másik divattervező, Donna Karan is közzétett egy képet, ezen a fotón azért máshogy néz ki Vera arca:

Ha egymás mellé tesszük a két képet, láthatjuk, hogy a valóság és a megszerkesztett, vágyott külső között óriási a különbség:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!