Egy ország szerette a Família Kft. tagjait: így néznek ki évtizedekkel a sorozat után

Ki ne szerette volna a 90-es évek legviccesebb és egyik legsikeresebb magyar sorozatát a Família Kft.-ét? 1999-ig 385 rész készült el, míg a fiatalabb szereplők a szemünk láttára nőttek fel a képernyőn.

Szép Misi és Ricsi, a virgonc fiatalok úgy kezdték, mint két tojás. Az első rész leadása óta több mint 28 év telt el, és a színészpalánták átálltak a kamera túlsó oldalára és együtt is dolgoznak. Károly operatőr lett, míg Dávid rendező.

SZÉP MISI/SPÁH DÁVID

FOTÓ: DUNA TV /SPÁH KÁROLY ÉS ESZTERGÁLYOS CECÍLIA

SPÁH KÁROLY ÉS SPÁH DÁVID A FAMÍLIA KFT-BEN

A Jászai Mari-díjas Esztergályos Cecília pedig immáron 76 éves, és még mindig elképesztően néz ki! Ő formálta meg Ágicát, akinek egyik leghíresebb szójárása volt, hogy „eddig…eddig…EDDIG VAGYOK!” Ugye emlékszünk!

A férjét, Károlyt alakító Ádám Tamás sajnos tavaly, 66 éves korában elhunyt. Nyugodjon békében!

FOTÓ: FACEBOOK
FOTÓ: PORT.HU
A szentesi születésű Kárász Zénó, vagyis a sorozat Szép Ádámja 49 éves és továbbra is a színészkedéssel foglalkozik. A sorozatban az orvosi egyetemmel küzdőt, de valamiért sosem sikerült lediplomáznia. Ekkor még csak 22 éves volt! Sok változáson ment keresztül azóta, többek között egy 9 éves fiúval is büszkélkedhet!

SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZ, FACEBOOK/FAMÍLIA KFT.
SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZ, FACEBOOK/FAMÍLIA KFT.
Xantus Barbara, aki Szép Krisztát alakította 52 éves és ő is aktív színésznő a napjainkig. Férje, Szurdi Miklós a Vörösmarty Színház igazgatója, lányuk Panna 1997-ben született.
 

FAMÍLIA KFT / FOTÓ: RAS-ARCHÍV

Bod Teréz sajnos 2000-ben elhunyt 74 éves korában. Ő játszotta Vilmát, a nagymamát. Partnere Baranyai László 90. életévén túl is sikeres maradt. Jó egészséget kívánunk neki!

FOTÓ: TV2
Oszd meg, hogy mások is láthassák! 
(Forrás:blikkrúzs)