Egy pillanat alatt felkapták a netezők Balatonlelle új kilátóját, amire KÉT LÉPCSŐFOK vezet fel: te is láthatod, hogy néz ki

Nem csoda, hogy a magyar netezők rögtön felkapták a még épülőfélben lévő, ám már mindjárt kész balatonlellei kilátót. A kishegyen helyett kapott építményt ugyan kilátónak nevezik, mégis, mindössze KÉT LÉPCSŐ vezet fel rá.

A sokkal inkább terasznak mondható létesítményről pontosan ugyanaz a látvány tárul a nézelődő elé, mintha mellette állnánk a dombon.

Az erdészet arra kéri a kirándulókat, hogy egyelőre még ne használják az építményt: „Kérjük a Tisztelt Kirándulókat, hogy a beruházás teljes elkészültéig szíveskedjenek tartózkodni használatuktól. A pihenőhelyek és azok környéke terveink szerint néhány héten belül teljes mértékben használható lesz, erről haladéktalanul tájékoztatni fogjuk Önöket. Addig azonban szíves türelmüket kérjük” – olvasható közleményükben.

Ugyan nem biztos, hogy a kilátó elnevezés illik rá leginkább, terasznak azonban valóban szép és minőségi a hamarosan átadásra kerülő turisztikai látványosság.

Az ATV Híradójának tudósításában IDE KATTINTVA te is megszemlélheted.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kép és kiemelt kép forrása: ATV Híradó)