Csillagjegyed felfedi, mi életed valódi, egyetlen célja!

Készen állsz arra, hogy megtudd, mi a tiéd? Lássuk!

KOS (március 21 – április 19)

A Kosok azok, akik mindig igyekeznek egy lépéssel a többiek előtt járni. Ez a lelkes és a tüzes csillagjegy próbálja megdönteni a következő világrekordot. Az utolsó dolog, amit egy Kos akarhat az életben az, hogy eltunyuljon vagy, hogy eltiporják. A Kos célja az, hogy fejlesszen vagy előmozdítson valamit. Legyen az a technológia, az írás vagy bármilyen tudományterületen, ő mindenképpen áttörést akar elérni.

BIKA (április 20 – május 20)

Föld jegyként a Bika stabilitást testesít meg. Éppen ezért a célja az, hogy megbízható alapot teremtsen mindenki számára, akivel találkozik. A Bika olyan megbízható személy akar lenni, akire az emberek mindenkor számíthatnak. Azt akarja, hogy a többiek biztonságban érezzük magukat mellette. A Bika a romantikus és a baráti kapcsolatok támasza.

IKREK (május 21 – június 20)

Az Ikrek a világ társasági pillangói. Céljuk az embereket összekovácsolni, közelebb hozni egymáshoz. Talán nem is gondolják, de egy kisebb beszélgetés egy vadidegennel a vonaton vagy annak a megszervezése, hogy még a legvisszahúzódóbb kolléga is legyen meghívva a közös italozásra egy kemény hét után valóban nagy hatást tesz egyes emberek életére. Az Ikrek képesek rá, hogy olyan emberek hozzanak össze, akik normál esetben soha nem is beszélnének egymással, legyen szó baráti vagy szerelmi kapcsolatok kialakításáról. Egyszerűen jók ebben.

RÁK (június 21 – július 22)

A Rákok azért léteznek ezen a Földön, hogy mindenkinek és mindennek megmutassák mi az a szeretet. Víz jegyként a Rákok ráhangolódnak mások érzelmeire és hatással vannak ez emberekre, éppen ezért ezt a képességet szeretnék is kihasználni. Természetesen nem negatív értelemben. A Rákok szeretik használni érzelmi intelligenciájukat, hogy segítsenek a körülöttük levő embereknek. Ők azok, akik ott lesznek, ha valakinek szüksége van egy vállra, ahol kisírhatja magát, mivel bármit félre tudnak tenni, hogy a nehéz időkön átsegítsenek másokat. Azért vannak, hogy megmutassák, nem mindenkit tud megkeményíteni az élet.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 22)

Kik irányítják a világot? Hát az Oroszlánok. Az Oroszlánok ismertek és elismertek akarnak leni, így nem is lehet ezen csodálkozni. Függetlenül attól, hogy a rivaldafényben élnek vagy egyszerűen csak nagyobb körökben ismertek, mindenképpen tesznek róla, hogy emlékezetesek maradjanak ég azután is, hogy eltávoztak. Bónusz pont, ha akkora válnak emlékezetessé, még mielőtt eltávoztak volna.

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzek nagyon analitikus természetűek és megbízhatóak. Biztosítanak minket arról, hogy a Föld forogni fog tovább és minden a legnagyobb rendben alakul körülöttünk. Ez a föld jegy biztosítani akarja, hogy minden a maga rendjében történjen, és ha valami nem úgy alakul, ahogy kellene, azonnal megteszi a szükséges lépéseket. Mindig arra törekszik, hogy simán menjenek a dolgok és béke uralkodjon. A világnak szüksége van rájuk!

MÉRLEG (szeptember 23 – október 22)

A levegő jegy nagyon szereti a jó kommunikációt és mindig hallani akarják egy történetnek mindkét oldalát. A Mérlegek azért vannak közöttünk, hogy biztosítsák az egyensúlyt a világban. A nem hivatalos bíráknak is tekinthetnénk őket, akik minden kérdést meghallgatnak, és mindig megtalálják a legtisztességesebb módot a megoldásra. Képesek elfogulatlanok maradni, ami lehetővé teszi számukra, hogy őszintén harcolhassanak és egy jobb hellyé tegyék ezt a világot.

SKORPIÓ (október 23 – november 21)

A Skorpiók a szenvedélyt mutatják meg a világnak. Minden iránt szenvedéllyel vannak, amit csinálnak. Nem találsz olyan Skorpiót, aki ne adna bele 100%-ot abba, amit csinál. Mindent vagy semmit alapon működik és mindenki elismeri az erőfeszítéseiket. Oly sok ember mellett, akik csak vegetálnak az életben és egyik nap után darálják a másikat, a Skorpiók azért vannak itt, hogy megmutassák milyen az, ha életet viszünk a dolgokba.

NYILAS (november 22 – december 21)

Egy szabad, lendületes és érdeklődő jegyről van szó. Azért vannak itt, hogy elsőkként fedezzenek fel dolgokat. Nem szeretnek nagyon ismételni, tehát minden hely, ahová mennek vagy minden dolog, amit csinálnak, valami újat kell, hogy nyújtson számukra. Az életük az utazásról, új dolgok, kultúrák, technikák felfedezéséről szól.

BAK (december 22 – január 19)

A Bak azért van ezen a Földön, hogy megmutassa másoknak, milyen az igazi barátság és a család szeretete. Mindent megadnak a családjuknak. Számukra a vér a legfontosabb, amely erősebb minden más köteléknél. A Bakok bebizonyítják, hogy a barátok is legalább olyan fontosak az ember életében. Azt akarják megismertetni a világgal, hogy a barát olyan kell, hogy legyen, mint egy választott vérrokon.

VÍZÖNTŐ (január 20 – február 18)

A Vízöntők azért vannak itt, hogy megmutassák a világnak, mit jelent az emberség. A humanitárius tevékenységekbe fektetett erőfeszítéseik és az, ahogyan az emberek iránti szeretetüket kifejezik, elegendő indok arra, hogy a Földön üdvözöljük őket, igaz? Emlékeztetnek minket, hogy mind emberek vagyunk és követünk el néha hibákat, de azt jóvá tehetjük. Azt akarják, hogy a Földön mindenki szeretettel forduljon egymás felé ahelyett, hogy gyűlölet és erőszak uralná tetteinket.

HALAK (február 19 – március 20)

A Halak talán az érzelmeivel leginkább összhangban élő jegy és víz jegy lévén ez a tulajdonság a művészetekben kerül legjobban kifejezésre. Céljuk a kreativitás fontosságának hangsúlyozása. Tudják, hogy az önkifejezés jót tesz a léleknek és a művészet az egyik legnépszerűbb módja, hogy elérjük az embereket. A halak népszerűsítik a zenét, az írásos műveket, a költészeteket és minden olyan kreatív lehetőséget, amelyet az emberek arra használnak, hogy érzelmeiket és gondolataikat átadhassák. A halak azért vannak itt, hogy feltárják a művészet valódi értékét annak minden formáján keresztül.

(Forrás: tudasfaja.com)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!