Egyszerű, ízleléses tesztnek indul, a lánynak köszönhetően durván örömkönnyes vége lesz

A videóban szereplő srác, Cory épp egy bébiételt kanalaz, és Kristen nagyon rafináltan, és intelligensen vezeti rá kedvesét arra, hogy bizony ezentúl nemcsak ő fogja szeretni a pépesített banános készítményt, hanem még valaki más is: a közös gyerekük!

A fiú eredetileg egy kóstolós-ízlelős kísérletet szeretne bemutatni: ki kell találnia, hogy felesége, Kristen milyen ételkülönlegességeket dug az orra alá. Cory szemét bekötik sállal, kap egy kanalat a kezébe, majd jöhet a kóstolás.

Ekkor kezdi felmutatni Kristen a papírra írt üzeneteket, amelyet nyilván csak mi, a nézők láthatunk, Cory már nem. „Cory azt hiszi, hogy éppen egy játékot játszunk, amiben ki kell találnia, hogy milyen ételt rejt a tálka. De ennél többről van szó.” – üzeni Kristen. „Egy nagy meglepetésem van a számárára! Szeretem ezt a férfit, és nagyon izgulok, hogy közöljem vele…” – mutatja fel a lapokat.

Ekkor tudatosul a leendő apukában, hogy mi is történik, azonnal könnycseppek jelennek meg a szemében. Nos, szó nincs arra, hogy mit érezhetnek, csak az tudja, aki járt már hasonló cipőben. Felemelő pillanat, nem igaz?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: doily)