Emlékszel még az O-zone-os srácokra, akiről a Numerakirály paródia készült? 15 év után újra összeálltak, így néznek ki most:

Az O-zone nevű moldáv fiúcsapat karrierje 1999-ben kezdődött, ám az igazi berobbanásra 2004-ig kellett várni. Ekkor lett slágerlista-vezető Dragostea din tei című számuk.

A dal példátlan karriert futott be: 27 országban jutott fel a dobogó legtetejére, az Eurocharts nevű összeurópai slágerlista első helyét pedig 13 héten keresztül sikerült tartania.

Hiába a gyorsan jött siker, az együttes tagjai ezt követően hamar feloszlottak. 2005 januárjában úgy döntött a három fiú, hogy szólóban folytatja tovább. Dan Bălan, Radu Sîrbu, és Arsenie Toderaș azonban szólóban még csak megközelíteni sem tudta a korábbi eredményeket és népszerűséget.

Talán ezért is döntöttek úgy a fiúk, hogy újra összeállnak, ezen a koncerten ráadásul élőben énekelnek. Legnagyobb slágereiket adják elő, és mi mással is kezdhetnék a műsort, mint a Dragostea din tei című számmal, amiből az Irigy hónaljmirigy Numerakirály című paródiája is készült:

Te mit gondolsz? ne felejtsd el megosztani!