Ennyi minden történik veled 2020-ban: itt a részletes előrejelzés valamennyi csillagjegynek

A 2019-es évből hátralévő néhány hónap hidd el, nagyon hamar el fog repülni, és azon veszed észre magad, hogy már is itt a 2020-as év. De milyen év is lesz a következő? Az alábbi előrejelzés minden csillagjegynek mond valamit.

Kinek több jót, kinek kevesebbet, de minden csillagjegy találhat olyan részleteket, aminek örülhet. Olvasd el figyelmesen, hogy te mi mindent várhatsz a 2020-as évtől:

Kos

Az év első felében a karrieredben lesznek problémák, de a végén megoldódnak ezek a dolgok minden nehézségen túlteszed magad. A családi élet a legjobb módon fog alakulni, örülhetsz a szeretteiddel együtt töltött perceknek. Azok a Kosok akik párkapcsolatban élnek összeházasodhatnak ebben az évben, a többieknek pedig nagy esélyük van arra, hogy megtalálják életük párját. Anyagi szempontból egész évben segítve vagy, de vigyázz ne költekezz túl sokat, ne költs olyasmire amiben nem vagy biztos, hogy meg akarod venni azt.

Bika

Neked csodálatos életed lesz egész évben, vannak olyan Bikák akik váratlan sikereket érnek el a munkahelyükön. A családi életük harmonikus és kielégítő, lesz örülhetnek a barátok támogatásának egész évben. Lehet, hogy lesznek némi anyagi jellegű problémák, de ezek megoldódnak az év végéig. Az év második felében felléphetnek egészségi gondok ezért a Bika figyeljen jobban az egészségére, de ettől se kell tartania.

Ikrek

Az Ikrek számára ez az év nem lesz különleges, nem lesz fejlődés a munkádban, de biztos anyagi helyzetnek örülhetsz. Mindezekkel együtt lesznek váratlan kiadásaid ezért hozzá kell nyúlnod a spórolt pénzedhez. Az év második felében problémád lehet az egészségeddel ezért ebben az évben az egészségeddel törődj az legyen az első helyen. Konzultálj az orvosoddal és törekedj az egészséges életmódra.

Rák

A Rák a tanulmányokat helyezi előtérbe és a külföldi utazásokat. Egy tanár vagy egy mentor felvilágosít téged ezért lehet, hogy más embereket is befolyásolsz majd abban, hogy megváltoztassa a mentalitását és menjen tovább. Új kezdetekre számíthatsz  gyermekkel és a romantikus életeddel kaskapcsolatosan, az egészséged nagyon jó, nem lesznek problémáid.

Oroszlán

Ez az év a legjobb év lesz az Oroszlánok számára, a családi életük harmonikus és örömmel teli lesz egész évben. Aki párkapcsolatban él annak nagy esélye van arra, hogy ebben az évben esküvőt tartson, aki pedig egyedül él az megtalálhatja a számára legmegfelelőbb párt. Anyagi szempontból minden rendben lesz nem leszel pénzszűkében. Egyes Oroszlán jegyűek számára előléptetés várható a munkahelyükön. Az év közepe lesz a legcsodálatosabb e csillagjegy számára, mert mindenben sikeresek lesznek.

Szűz

A Szűz csillagjegy számára ez az év olyan lesz mint a többi, semmi kólönleges esemény nem várható. Anyagi szempontból sem lesznek problémák, nem fognak pénz hiányban szenvedni. A családi életük is szép és harmonikus lesz. Az év elején adódhat némi probléma az egészségükkel, a karrierjükben nem lesz fejlődés vagy előléptetés, aki pedig vállalkozó az ne számítson nagy profitra.

Mérleg

A Mérleg csillagjegy szülöttei számára ez egy csodálatos év lesz, a családtagokkal és a barátokkal harmonikus lesz a kapcsolatuk, a munkahelyen pedig a kollégák és a főnük támogatására számíthatnak. Több utazás is kilátásban van számukra rövidebb és hosszabb utazások amelyekre a családdal vagy a barátokkal fognak elmenni. Lehetséges, hogy  kisebb anyagi gondok lesznek az év közepe felé ami egy nagyobb előre nem látható kiadásból származik, de mindenki segíteni fog és mellettük lesz ezért a végeredmény sikeres lesz.

Skorpió

A Skorpió számára nem lesz eseményekben gazdag ez az év. Az év elején egészségi problémákkal kell szembenézniük, de hamar túl lesznek rajta. Lehetséges, hogy a családban is kisebb nézeteltérések lesznek. A partnereddel légy őszinte és beszélgess nyitottan vele, mert így elkerülheted a veszekedést és a félreértéseket. Az anyagi helyzeted egész évben jó lesz, nem lesz semmilyen váratlan meglepetés pénzügyekben.

Nyilas

Ez az év nagyon jó lesz a Nyilas jegy szülöttei számára, aki párkapcsolatban él az esküvőre készülhet. A szerelmi életed kitűnő, sok boldog percet fogtok eltölteni a partnereddel együtt. Lehetséges, hogy kisebb anyagi problémáid lesznek, de a barátaid segíteni fognak, ezért gyorsan megoldódnak a dolgaid. A meglévő karrieredben fejlődés lesz, több elismerést és jutalmat fogsz kapni. Ebben az évben sokat fogsz utazni belföldön és külföldön is.

Bak

A Bak jegyben született személyek számára ez az év átlagos lesz, nem várhatnak túl sok eseményre. Egész évben jó lesz az anyagi helyzetük, de a karrierjükben nem fognak előrelépni. A családi életben kisebb problémák adódhatnak, a partnereddel is kisebb nézeteltéréseid lehetnek. Ezeket a dolgokat úgy tudod megoldani, ha nyugodt vagy. Ha nem tudod mindezt nyugodtan megoldani akkor egyre rosszabb lesz, mielőtt beszélsz mindIg gondolkodj, ne mondj olyan szavakat amelyek mások számára sértőek lehetnek. Az egészséged kitűnő lesz egész évben.

VÍzöntő

A Vízöntők számára ez az év fantasztikus lesz, egyesek közülük elismerésekben részesülnek. A családi életük is harmonikus lesz, a barátaik pedig támogatni fogják őket egész évben. Lesznek kisebb anyagi jellegű problémák, de ezek maguktól megoldódnak nagyobb erőfeszítések nélkül. Az év közepe felé viszont az egészséggel kapcsolatos problémák léphetnek fel. Lehet egy régebbi betegség amely ismét feltűnik, ezért figyelni kell az egészségre, inkább előzd meg a problémákat, menj kivizsgálásra.

Halak

A Halak számára is kedvező lesz ez az év. A családi életük harmonikus lesz egész évben, az év elején anyagi jellegű problémák léphetnek fel, de hamar  és könnyen megoldódik ez a dolog. Aki párkapcsolatban él annak nagy esélye van arra, hogy ebben az évben esküvőt tartson. Néhányan e csillagjegy szülöttei közül előléptetésre számíthatnak a munkahelyükön, az év vége pedig minden Halak jegyében született személy számára csodálatos lesz.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: ketkes)