Ez a horoszkóp nemcsak gyengeségeid, hanem erősségeid is feltárja! Tudd meg, te miben vagy a legjobb!

Mi az amiben gyengébb vagy a többieknél és mi az, amiben kiemelkedően tehetséges vagy? Most végre feltárul, mihez értesz igazán:

Rák

Káprázatos intelligenciával rendelkezik, fantasztikus a memóriája. Mindent megjegyez, így akár több diplomát is könnyen szerezhet, mert ha valami érdekli, azt pillanatok alatt meg tudja tanulni. Ő megérti az érzelmeket, a mások viselkedését és testbeszédét is. Jobban ismeri az embereket, mint a többi jegy, így érdemes olyan pályát választania, ahol másokon segíthet. Empatikus, ezért a megérzései többet jelentenek neki, mint azok a dolgok, amiket megtanult.

Ikrek

Az ikrek hatalmas intelligenciával rendelkezik. Fantasztikus kommunikációs képességük van. Könnyen tanulnak, így az üzleti életben is jelentős sikereket érhetnek el. Meg kell tanulniuk az emberekkel bánni, ha jó vezetők akarnak lenni. Jól kommunikálnak, azonban az egoista természetük sok problémát okozhat. A gondolkodásmódjukkal általában nincs baj, csak a viselkedésükkel szokott probléma adódni. Hamar elveszítik a türelmüket és ez sértő lehet, de ezen is tudnak változtatni, ha akarnak.

Bika

Jól gondolkodó, intelligens személyiség, aki mindent több szemszögből átgondol. Nincs könnyű, vagy gyors döntés, ő a legapróbb dolgokat is többször átgondolja, mielőtt cselekedne. Előre tervez, megfontolt és szinte minden helyzetet jól átlát. Különleges érzéke van a művészi dolgokhoz, így a zene, de akár a festés is érdekelheti. Szeret alkotni és szereti fejleszteni magát. Viszont csak azt tanulja meg, ami érdekli, ez már az iskolás korában is így volt. Nagyon kreatív és könnyen tanul, ami nagy hasznára van az életben.

Nyilas

A nyilas kiemelkedő intelligenciával rendelkezik, de hajlamos ezt rosszra használni. Sértődékeny és időnként élvezi, ha szurkálhatja a környezetét. Az intelligenciáját sokszor arra használja, hogy okoskodjon, vagy éppen mások előtt villogjon. Ha sikerül túllépnie azon a tévképzeten, hogy mindenben ő kell a legjobb legyen, akkor kiemelkedő lehet a munkájában, mivel remek ötletei vannak. Neki az intelligenciával nincs baja, de meg kell tanulnia jól használnia a tudását.

Vízöntő

A vízöntő nyitott, spirituális személyiség. Az ő intelligenciája más mint a többieké, meg akarja érteni a világot. Jól tud kérdezni és próbál a dolgok mögé látni. Nem elégszik meg a tankönyvekben leírtakkal, őt mindig több érdekli, mindenre kíváncsi és a dolgokat szereti több szemszögből megvizsgálni. A spirituális dolgok közel állnak hozzá, meg akarja érteni a világot és nem csak tudományos szempontból. A vízöntő az egyik legintelligensebb jegy, aki ha jól használja a tudását, hatalmas sikereket érhet el.

Oroszlán

Az oroszlán arra használja az intelligenciáját, hogy megértse a világot. Mivel mindent meg akarnak érteni, ezért több szempontból gondolják át a dolgokat, ami még intelligensebbé teszi őket. A legtöbb oroszlán sikeres, így sok vezető és kiemelkedő pozícióban lévő van közöttük. Nem azért, mert különb lehetőségeik vannak, mint másoknak, hanem egyszerűen tudnak élni a lehetőségekkel. Folyamatosan fejlődnek és ha kell még idősebb korukban is szívesen megtanulnak új dolgokat, a karrierük érdekében. Tudják mi a fontos a számukra, ezért nem is fecsérlik az idejüket másokra, ők azok az emberek, akik csak a szűk családjukat engedik közel magukhoz.

Kos

A kos könnyen tanul. Amikor valami érdekli, azt meg is tanulja, így ha el tudja dönteni, mivel is szeretne foglalkozni, akkor kiemelkedő lehet a szakmájában. Lehet belőle sportoló, zenész, de akár orvos is, ha eldönti, mit akar csinálni. Ő az a személy, aki általában csak egy dologgal tud foglalkozni. Jó a problémamegoldó képessége, így elkerülheti a nehézségeket. A kommunikáció nem az erőssége, így ezen a területen fejlesztenie kell magát. A határozatlansága és a makacssága sokszor az útjába áll, amely sajnos nem vall intelligens viselkedésre.

Szűz

A szűz alapvetően nem lenne buta, de mindig azt szeretné fitogtatni, hogy mindenkinél okosabb és ezzel általában nem éri el a célját. Fel kell ismernie a saját határait ahhoz, hogy elérjen valamit az életben. A tanulást sokszor ellustálkodj, csak azt tanulja meg, ami érdekli, vagy amit mindenképpen meg kell ahhoz, hogy boldoguljon. Gyakran túlértékeli a tudását, ami sokaknak nem szimpatikus. A szűzzel éppen ezért csak kevesen jönnek ki jól, ezért is nem válik belőlük jó vezető. Azonban ha valamire időt szánnak, abban jók lehetnek.

Mérleg

A mérleg érdekes személyiség, nem mondhatjuk, hogy az intelligencia a legfőbb jellemzője, de ha fontosnak találja, akkor bármit meg tud tanulni. Azonban elég lusta, ez a tanulást is befolyásolja. Nem képes átlátni a dolgokat, ezért másoknak szívesen osztogat tanácsokat, de a saját életével kapcsolatban határozatlan. A tanulásra és a fejlődésre akkor hajlandó, ha értelmét látja, azonban egy mérleg folyamatosan vívódik, nem könnyen tudja eldönteni, mit akar, ezért hajlamos leragadni egy bizonyos szinten.

Skorpió

A skorpió rafinált, nem mondhatjuk, hogy buta, de a csökönyössége és a makacssága sok mindenben akadályozza. Ő az érzelmek embere, nem mindig megfontoltságból cselekszik. Ha el tudja dönteni, mivel akar foglalkozni, miben akar jó lenni és nem hagyja, hogy a lustasága visszafogja, akkor sikeres lehet. Azonban ehhez sokat kell fejlődnie, mert ő az a típus, aki gyakran váltogatja az álmait, egyik héten még vállalkozó, másik héten már színész akar lenni. Ahhoz, hogy bármiben is kiemelkedő legyen, uralnia kell a hangulatát, meg kell értenie, hogy nem ő a világ közepe és hiába álmodozik, ha ezért nem tesz semmit.

Bak

A bak forrófejű, meg van benne a fejlődés képessége és nem is buta jegy, de általában mindent túlreagál. Ezért sok lehetőségtől megfosztja magát, mert a környezete nem tudja komolyan venni. Gondolkodó típus, így érdemes filozófiai pályát választania. Önmagát remekül ismeri, ezért ha akarja, az indulatait is könnyedén fékezheti. A tanulással nincs gondja, nagyon praktikus ember, ezért hatalmas karrier állhat előtte, de csak akkor, ha megtanulja kezelni a dühét és vita helyett, észérvekkel győzi meg az embereket az igazáról.

Halak

A Halak nagyon spirituális egyéniség, minden érdekli, ami a világban történik, de mindent másként próbál megvizsgálni. Az intelligencia esetében sem a lexikális tudást jelenti, inkább egy belső megértést. Az érzéseire hallgat és folyamatosan figyeli azokat, nyitott a világ dolgaira, nagyon vonzzák a spirituális tanok, mert meg akarja érteni a világ működését. Elengedhetetlen, hogy használják a képességeiket ahhoz, hogy jók legyenek abban, amit csinálnak. Különleges látásmódjuk miatt sokan nem értik meg őket.

(Forrás: ketkes.com)

Szerinted is tanulságos és érdekes? Akkor ne felejtsd el megosztani!