Évekig az utcán élt, szörnyű dolgokon ment keresztül: minden fájdalmát beleadja énekébe, ezért lesz olyan átütő

Herbie Russ minden idők egyik legnépszerűbb zenei darabjával készült. Joe Cocker 1972-ben kiadott With A Little Help Of My Friends című klasszikusát pár szaxofon-akkorddal konferálta fel, az ezeket követő vokális produkció pedig maga volt a hab és a cseresznye a tortán!

Herbie különleges hangja betöltötte az étert, és a lehető legszebb módon keltette életre a pótolhatatlan Joe Cocker slágerét. Herbie Russ 54 éves, és igazi őstehetség: énekel, zenét komponál és gyárt, miközben kiválóan szaxofonozik és zongorázik.

Nem is gondolnád, hogy ez a férfi nemrégiben az utcákon élt, és nem volt tető a feje felett. A különböző lokálokban tartott koncertjei által kissé javultak az életkörülményei, de az élete továbbra is egy káosz maradt. A kábítószerek és a letartóztatások napi szinten jelen voltak az életében, de talán ez a tehetségkutató majd meghozza számára a kívánt változást.

Mindenesetre, a zsűri bizalmat szavazott Herbie Russnak, aki továbbra is bizonyíthat a műsor folyamán. Szerintünk jól döntöttek:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: doily)