Gáspár Evelin őszintén vallott a Survivorról: volt aki a butulás szélére került

Gáspár Evelin valószínűleg sokaknak meglepetést okozott az RTL Klub túlélőműsorában, a Survivorban mutatott teljesítményével. Gáspár Bea és Győzike nagyobbik lánya ugyanis páratlan szívósságról tett tanúbizonyságot.

Rengeteg játékost maga mögé utasítva 35 napot töltött Dominikán a 43-ból, tehát majdnem egészen a játék végéig ott tudott maradni.

Evelin az RTL Klub reggeli műsorában vallott a dominikai élményeiről, és arról, hogyan élte meg az embert próbáló, nomád körülményeket és a folytonos versenyzést:

“Nagyon hálás vagyok, hogy ezt megélhettem, egy fantasztikus kaland volt. Nekem a legkisebb tényező az volt, hogy éheztünk, az egész életemet végigdiétáztam. Számomra ez nem volt probléma. Az ügyességi feladatok viszont nehézséget okoztak. Világéletemben utolsó voltam ezekben és bénáztam” – kezdte beszámolóját Evelin.

Azt is bevallotta, hogy az éhezés a koplalás nem okozott számára gondot, ám ezzel nem minden versenyző volt így: “Voltak olyan játékosok, akiket megviselt mentálisan és a butulás szélén voltak” – árulta el Gáspár Evelin, akinek te is meghallgathatod az élménybeszámolóját:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!