Gyanúsnak gondolta, lefotózta a rendőrt a hajléktalannal a kuka mögött: kész szerencse, hogy megörökítette

Amikor Jenny észrevette, hogy a ház mögötti konténernél egy hajléktalan kinézetű idősebb férfi tétlenkedik, még nem gondolt semmi rosszra. De amikor meglátta, hogy egy rendőrautó áll meg a helyszínen, és a biztos úr a férfi irányába indul el, akkor gyanakodni kezdett, hogy ebből lesz valami.

„Először őszintén arra gondoltam, hogy meg fogja kérni, hogy távozzon, vagy valami ilyesmi.” – mondta Jenny.

De valami egészen más történt. A 28 éves rendőr, Kent Green, aki egyébként 8 évet szolgált a seregben, és szabadidejében fut, nem zavarta el a hajléktalant. Se figyelmeztetést nem adott neki, sem az iratait nem kérte, de még csak meg sem rótta, hogy ne babrálja mások szemetét.

Csak annyit kért, hogy álljon odébb a kukától, majd megvizsgálta a cipőjét. Mint aki 120 kilométereket fut hetente, tud egyet s mást az elhasznált cipőkről. És amit látott, az még neki is sok volt.

A rendőr visszament az autójához, és kivette belőle az egyik használt futócipőjét. Aztán odaadta a férfinek. Jenny pedig titokban lefotózta a jelenetet.

Mint kiderült, ez nem az első eset, hogy Green rendőr a cipőit osztogatja. Tesz róla, hogy a körzetében senki ne fázzon fel.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: newsnerblikkrúzs)