Hogy áll a hüvelykujjad, miután ökölbe szorítod a kezed? Segít rámutatni, mit gondolnak rólad szeretteid:

Ha két-három embert megkérnénk, szorítsák ökölbe a kezüket, és összehasonlítanánk, amit látunk, szinte biztos, hogy különböző módon állna a kezük. A hüvelykujj ugyanis sokféle pozíciót felvehet a művelet után.

A feladatod annyi csupán, hogy ökölbe kell szorítanod a kezed és a képek közül kiválasztani azt a rajzot, amelyre a legjobban hasonlít a te kezed helyzete. Olvasd el, mit mond rólad!

1 – Felül fekvő hüvelykujj

Ha ökölbe szorítva a kezedet, a hüvelykujjad felül fekszik el, akkor az azt jelenti, hogy nagyon energikus személy vagy, amely csak úgy árad belőled. Állandóan keresed a lehetőségeket, hogy az ismereteidet bővítsd, ám ez egyáltalán nem akadályoz meg abban, hogy a pihenésre és kikapcsolódásra is jusson időd.

Híres vagy az empatikusságodról és a jó szívedről, amely miatt sokan megbíznak benned. Dinamizmusod és vakmerőséged sokakat inspirál.

2 – Hüvelykujj belül

Intelligenciád és éleslátásod ellenére egészen mogorva természeted tud lenni, ha nem értékelnek téged az elképzeléseid szerint. Azok, akik veszik a fáradtságot, hogy közelebb kerüljenek hozzád, hogy jobban megismerhessenek, felfedezik lenyűgöző tulajdonságaidat, mint az előrelátás, a jó döntéshozatal és a képesség, hogy a legnehezebb helyzetekre is találsz megoldást.

Sajnos gyakran túl szigorú vagy magaddal és olyan sokat vársz el magadtól, amely stresszt és szorongást vált ki, emiatt pedig rendszerint hallgataggá válsz.

3 – Hüvelykujj oldalt

Ez a kéztartás énközpontú személyiséget takar. Szereted a saját utadat járni és a csapatmunka annyira nem neked való műfaj. Néha azonban szükséged van arra, hogy barátaid és családod megerősítse önbizalmadat.

Nyílj meg jobban másoknak, hogy még több tudással és szeretettel gazdagíthasd az életedet.

4 – Felfelé mutató hüvelykujj

Ez azt jelenti, hogy vágyod felfedezni a világot, annak minél több ismeretét magadba szívva. Egyszerűen lenyűgöz mindaz, ami körülvesz téged. Mindig képes vagy rácsodálkozni a világ sokszínűségére.

Nem vagy az az ítélkezős típus és kifejezetten nehezedre esik egyetlen dologra koncentrálni egyszerre, mivel legszívesebben mindenütt ott lennél és mindenkinek rendelkezésére állnál egy adott pillanatban. A legjobb az lenne, ha lehűtenéd magad és zaboláznád felfokozott tudatállapotodat.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)