Így juthatsz túl az érzelmi viharokon és gyógyíthatod be az utánuk maradt sebeket csillagjegyed szerint

Nem árt, ha megtanuljuk, hogyan jussunk túl az érzelmi viharokon és hogyan gyógyítsuk be az utána maradt sebeket. Az asztrológia ad némi iránymutatást ezzel kapcsolatban:

Kos

Ha gyógyulni vágysz, akcióba kell lendülnöd. Meg kell találnod azt a kezelési módot, azt a terapeutát vagy azt az életmódváltást, amely a legalkalmasabb a számodra. Fontos, hogy motivált maradj valami vagy valaki által.

Bika

Ha érzelmi viharba keveredsz, gyakran reagálsz úgy, hogy nem veszel róla tudomást. Ennek következtében elkezdesz többet, enni, inni vagy aludni. Őszintének kell lenned önmagaddal és megérteni, hogy mi az, ami bánt. Gyakran tapasztalsz ilyenkor hát és váll fájdalmat.

Ikrek

Ha nem érzed jól magad, hajlamos vagy azt mutatni a világ felé, hogy minden rendben. Az igazság az, hogy kár takargatni azt, ami egyértelmű. Ilyenkor nem tudod megfelelően kifejezni magad, a gondolataid zavarodottak és teljesen elhagy minden erőd. A legjobb, ha igyekszel rendszeresen meditálni és visszatérni a napi rutinodhoz.

Rák

Amikor nem érzed jól magad, az érzelmeid átveszik feletted az uralmat és minden vágyad az, hogy elvonulj a világ elől. Fizikálisan erőtlennek érzed magad, a légzésed nehézkes lesz és köhögsz. A legjobb, amit tehetsz, hogy kimozdulsz a szabadba, sétálsz egyet a hegyekben vagy egy vízparton.

Oroszlán

Hajlamos vagy kemény lenni önmagaddal, amikor érzelmi válságba kerülsz. Ilyenkor nehezen fejezed ki magad, úgy érzed, hogy nem szeretnek és önbizalomhiányos leszel. Ilyen esetben az a legjobb, ha ötletelsz. Menj el táncolni, énekelni, valahogyan szabadítsd fel magad a negatív érzések alól.

Szűz

Hozzá vagy szokva, hogy te gyógyítod be mások sebeit, ám amikor neked van problémád, nem tudod magad előtérbe helyezni. Néha önzőnek kell lenned, különben valamilyen betegség fog arra kényszeríteni, hogy végre magaddal foglalkozz.

Mérleg

Úgy gondolod, hogy mások szeretete fog meggyógyítani, de az igazság az, hogy nem mások felelőssége, hogy te jobban érezd magad. Hajlamos vagy a szőnyeg alá söpörni a problémát, mígnem túl nagyra duzzad. Ideje kezelned a negatív érzelmeidet és túljutni rajtuk.

Skorpió

Amikor nem érzed magad jól, akkor fontos, hogy hallgass a testedre. Kegyesebbnek és elnézőbbnek kell lenned magaddal szemben és meg kell tisztítanod magad minden mérgező tényezőtől. Jógázz, meditálj, tölts időt a természetben.

Nyilas

Csodálkozol, hogy miért betegedsz meg olyan gyakran. Az ok az, hogy bármikor sérülsz, soha nem hagysz magadnak elég időt a gyógyulásra. Légy türelmes, és ha valóban rendbe jössz, akkor próbálj ki valamit, amit addig még soha nem csináltál.

Bak

Amikor nem érzed jól magad lelkileg, akkor hajlamos vagy a munkába menekülni. Olyannyira, hogy észre sem veszed, hogy teljesen kimerülsz benne. Szükséged van pihenésre, amikor jobban megvizsgálod az időbeosztásodat is. Érdemes lenne átütemezni néhány dolgot.

Vízöntő

Ha lenne egy olyan bogyó, amely azonnal rendbe hozna és nem okozna semmilyen mellékhatást vagy függőséget, egy percig sem gondolkoznál, hogy bevedd-e. Fontos, hogy időt szánj az életedben jelen lévő mérgező tényezők eliminálására. Vedd magad körbe pozitív emberekkel, még akkor is, ha nem teljesen olyan a világlátásuk, mint neked.

Halak

Olyan szinten önzetlen vagy, hogy ez teljesen elvonja a figyelmedet önmagadról. Nagyon intuitív és érzékeny vagy, ha mások problémáiról van szó, de tanácstalan vagy, amikor a tieidről. Ideje, hogy végre magadra koncentrálj, végy egy masszázst, menj el egy tanácsadóhoz. Figyelj magadra sokkal jobban.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: tudasfaja.com)