Íme az X-Faktor műsorvezetőjének új dala: Miller Dávid el is sírja magát a klipben, te továbbjuttatnád?

Miller Dávid nemcsak az X-Faktor műsorvezetője, hanem színész és énekes is. Ez nem is csoda, hiszen művészházaspár gyermekeként született.

Édesanyja, Ulmann Mónika és édesapja, Miller Zoltán is színészek. Nagyapja pedig Miller Lajos, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas operaénekes.

Dávid ötéves kora óta dobol és zongorázik. 18 éves koráig versenyszerűen úszott, vízilabdázott és több küzdősportban is jártas.

Színészetet egy igen neves intézményben, a London School of Dramatic Art-on tanult, ahol 2016-ban végzett.

Új daláról így nyilatkozott a 24.hu-nak: „Teljesen mást jelent számomra most ez a dal, mint amikor megszületett tavasszal. Akkoriban lett vége egy hosszú párkapcsolatomnak, nem voltam épp a legboldogabb periódusomban, ami a szövegen érződik is.

Visszás helyzet volt, mert a dalnak, ha lehet így fogalmazni, jót tett az állapotom, de igyekeztem volna egyre kevesebbet gondolni a szakításra, Szóval próbáltam a dalszerzés folyamatára egy projektként tekinteni, és nem hagyni, hogy minden stúdiózós alkalom újra és újra visszarántson. Nem volt egyszerű.

Aztán hónapokra fiókba került a dal, azóta már egészen máshol tartok lelkileg, ezért is volt fura élmény a klipforgatáson azzal szembesülni, hogy ennyire erős érzelmeket vált ki belőlem még mindig.

Az biztos, hogy tavasszal valahogy segített a továbblépésben, de most eléggé felkavart újra” – mondta Miller Dávid a legújabb számáról. Itt meghallgathatod:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!